Pomôžte prosím.
Čo to znamená? Krvácam z konečníka, ale len vtedy keď som na potrebe. Stalo sa mi to občas a len trošičku - malá bodka a teraz som sa zhrozila! Bolo to ako pri menštruácií! Keď som sa očistila, prestalo. Ale misa bola celá červená. Čo to je? Mam strach! Pomôžte prosím.
Krvácanie z konečníka
skus si spravit kupel, no skor je to odvar z dubovej kory, daj si ho do vane, alebo nejakeho lavora a sadni si don, pomaha to, taktiez som vyskusala faktu a aj mne pomohol, ako spomenula tina a okrem toho odporucam aj viacej pit, trosku to zriedi stolicu a tie problemy sa zlepsia, taktiez aj stava je dolezita (VLAKNINY) ale uz aj to tu bolo spomenute, ak mas nadalej tento problem a chod lekarovi, nehanbi sa a ked to pomoze, tak je to najlepsie
tak ako vravi alternativa-vlakninu-zelenina, ovocie ale mozes si aj kupit otruby a primiesavat si ich do jogurtu. ja som mala aj aviril H-ten mi moc nepomohol, potom som mala faktu(to je celkom v pohode) ale takisto teraz reklamovane mastu s forte-to mam tiez odskusane a je velmi dobre, avsak zakladom je vlaknina a veeelna tekutin skus takych 3-3,5 L denne. Ak mas ten ludovo nazyvany problem "zlata zila" cize hemoroidy najlepsie by bolo keby si naozaj zasla za doktorom-obvodny ti sice moze napisat mastu s forte ale zo skusenosti viem ze to skor posielaju na chirurgiu, i ked mne ten problem az vyriesil ten spominany proktolog. ide o to ze ak mas hemoroidy, tie ti musi doktor bud odstranit. pretoze trhlinka a hemoroidy je trosku rozdiel.
Este cosi : pri takej intenzite krvacania ako uvadzas, ak pretrvava, odporucam lekara - to vyriesi aj obvodny
Je pravdepodobne, ze mas problem ludovo nazyvany "zlata zila". Uprav stravu tak, aby nebola stolica tvrda /vela vlakniny, zeleniny/, ale aj hnacka tvoj problem znasobi. Hygiena po stolici je nevyhnutna. Dobre su kupele konecnika napr. z repika, atd. Kup si v lekarni mast Aviril H / nanasaj az dovnutra konecnika/. Odporucam aj cipky=tie ti vytvoria vo vnutri analneho otvoru film a ulahcia vyprazdnovanie. Ak je to "zlata zila", vyprazdovanie ti tu prasklinku narusi, zvacsi.
ked bola krv cervená , nie cierna-cize natravena, tak by sa malo jednat asi len o trhlinku-popripade trhlinu-troska vacsiu, ale zaujimalo by ma ci to nepocitujes bolestivo-jednoducho ci sa ti nezda pri potrebe akoby sa ti trhla konecnik-stipe pali,....
važne potrebujem poradiť.
Stalo sa to už niekomu?