Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

podte so mnou

lDenzl

Chapem ta:(
Ale raz s tym musis vyjst najavo,ze ako to je a co......
Neda sa to stale oddialovat:(
Musis sa premoct a zacat konecne s novym stitom a uvidis......budes sa citit ovela lepsie a hlavne nebudes sa bat nieco povedat.

Dobru nocku zuzik.
Sorry,ze tak neskoro pisem ale vypadla mi pred desiatou cela stranka a nedala sa zapnut.

zuzic

chnapkam:) ale ty mna nie:( ja si mozem hovorit dookola ze zdravie je najdolezitejsie a ze konecne nech nieco zacnem robit ale mna vzdy chytia take stresy ked ju zbadam ze ja vlastne ani neviem co robim...a potom ju zas odrbkam a mam o problem viac...sak aj teraz ked sa bude pytat kopu veci jej musim zatajit a ani to nie naschval...ja vlastne ani neviem coho sa bojim...

lDenzl

Dakujem za tvoje rozhodnutie:)

A v prvom rade si musis uvedomit,ze lekar je tu pre teba a nie ty pre lekara. A tiez ,ze zdravie je prvorade.
Chnapkas ma?:)

zuzic

za co mi ty dakujes:) ved len sebe ublizujem ked vsetko odkladam...ale ak ta to potesilo som rada:) aspon jedno pozitivum...
ja mam v povahe to blbe ze ked nieco poviem aj to splnim...takze budem musiet...
ale aj tak sa bojim strasne blby pocit mam...no co uz...ma zas sfukne doktorka:P

lDenzl

Nicoho sa neobavaj.Zistia ti co ti chyba a nasledne ti mozu nahodit potrebnu latku. Problem sa musi riesit a nie odkladat ho do neviem kedy. Ale aj tak si ma velmi potesila,ze si sa uz rozhodla:)
Dakujem:)

zuzic

no sak by som sa tesila no:D ale ja si ho kupovat nemusim zrovna:P
krasna urcite nie...ale uz zacinam byt spokojna celkom:)
ja som to vedela:D juj sak ti poslem od nas vies kolko by chcelo pozasivat?:) tak skus nieco nove usit, satky pre babiku napriklad:DD
ked ja som dnes zbadala tie vlasy vsade:( tak ma napadlo ze asi fakt budem muset:( ale ostatne jej nepoviem iba toto...
ale mne nevadi odber ja mam krv celkom rada..aj infuzka ma chvilu bavila som to skumala jak je to napichnute:P ale ja sa bojim jej:(( ma hlava zacina bolet jaj ked ja neviem ja to tak neznasam:( jaj:(

lDenzl

A ja som si myslel,ze ti prinesiem lizatko a sa budes tesit a tiez budes zlata:PP

No vidis:)Stale hucis na seba a si krasna:)) Trdielko:))

No presne si uhadla:)Mna to tak chytilo,ze asi zacnem trhat aj nove oblecenie len aby som mohol zosivat:D

Gratulujem zuzik:)Velmi spravne rozhodnutie.:)
A neboj sa jedneho odberu:)To si mala mna vidiet cca 25 minut kazdy den na infuziach:P Tesila by si sa na odber:)

zuzic

mno akurat malym prvackam niekedy donesem:) take zlate su ked sa tak tesia:)
tak ale sak:D mne sa pacia chude:) inac zevraj mam najlepsiu postavu z triedy:D hh vyslo v triednej ankete:)
co prezeras skrine?:) ze co by si este zasil?:P
mno tak...ze pojdem v stredu na tu krv..kokso si len spomeniem uz jaaaaaaaj:((