podte so mnou

zuzic

ona ani neni zla...len krepa...a potom vsetko hodi na pacienta...a ja a moji rodicia to uz nejde dokopy jasne ze oni veria jej oni ju nezmenia, ked budem dospela zmenim ale teraz co mozem...ked bol starsi bracho babo mal nieco s ockom a nevedela co, nikam ho neposlala ze ako bude vyzerat pred kolegami...a potom na pohotovosti musel hned do nemocnice len len sa vyhol operaci...z toho usudzujem ze je krepa ked ho neriesila len preto ako bude vyzerat pred kolegami...inak vie byt mila ale podla mna je falosna..no ja ju nezmenim aj keby som chcela...

zuzic

denz prosim ta nerob mi vycitky ja viem ze nerobim zrovna dobre...ale bojim sa ze to dopadne ako vzdy nic nezisti bude na mna kukat len jak na simulatna ja uz nechcem tak vyzerat:( bracho tiez odpadol par krat ked vyrastol, kamoska tiez a su chvalabohu zdravi...po tyzdni je este skoro riesit mozno neskor. a nebud smutny prosim ta lebo ja som potom strasne smutna:(

lDenzl

zuzik.....je jedno ci ju mas alebo nie rada. Je to tvoje zdravie,tak sa pls zacni k nemu spravat s uctou:(
To odpadavanie moze mat vela dovodov......aj srdiecko to moze byt ja neviem.:( Potrebujes normalne vysetrenie na stanovenie problemu. Som smutny,ze to takto beries:(

zuzic

ja jej to jednoducho nemozem povedat..nemam ju moc rada a nedoverujem jej...vlasy ma mrzia lebo nechcem aby zas zredli ale odpadnutie este skusim poriesit sama nebolo to zas tak vela krat...sa strasne bojim ze ked jej nepoviem a potom sa bude pytat a prerieknem sa a ja neviem...

lDenzl

Musis jej povedat o odpadavani.....povedz,ze to zacalo tento tyzden,teda minuli. A to padanie vlasov.....ze zhruba mesiac co si si vsimla,ze ti to zacalo a ze si par vitaminov na to brala,ale nic sa nezmenilo.
Zuzik.....do odpadavanie je ovela vaznejsie.

zuzic

ja viem ze tam pojdem...to urcite ale neviem co jej mam povedat...toto jej povedat nemozem ani ze odpadavam ani nic ved ma zabije o nicom skoro nevie...ja neviem vlastne co jej mam povedat aby mi zobrala krv ze mi padaju vlasy ci ako?

lDenzl

Ze vela liekov asi nie,ale zrejme budu zvysene niektore hranice a potom sa jej treba opytat ze aky dovod to moze byt.
Ale stale si myslim ,ze mala by si to priamo povedat.Aspon tym,ze mavas casto zly stav a vtedy od strachu si das vyssiu davku. Ci?