pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
pa zatial:)
no dufam:DD
nie sem urcite nie:)
oni maju ine fora:)
nie denz nejde:) on ide na inu ved ho ledva vytahujem z pruserov aby neprepadol neuci sa vobec tazko by ho zobrali:)
este raz povedz ze je moj milacik a uvidis:DD
no taky si:D pekne teda:)
:DD no anglicakov:DD
aj mna denz..a niekedy velmi...
musim off ale neskor sa ozvem lebo by som sa chcela este nieco spytat teda ak mozem...
maj sa zatial papa
Ozaj:)
Sem spoluziaci vobec nechodia?:))
Uz len 6 tyzdnov a potom tvoj milacik ide na tu skolu ako ty:)) No to dopadne:P
Ja by som ta pokusal:P :))A ak nie.....vybral by som ti ju s pusy :P :))
No dobre....na babiky sa pytat nebudem teda:)) Ja mam par anglicakov ak by chcel:))
Len ma to hneva ....no.
:DD neni moj milacik prestan:DD o par rokov nebude bude uz len sest tyzdnov:)
jaj tak takyto si?:) by si sa so mnou nepodelil? no pjekne moj pekne:) co by si stekal keby som ti zobrala?:D vidis on sa asi preto pytal lebo vie ze cokoladu nejem inak by sa nepytal:D
prestan:D ja sa o brata nestaram ideme hlavne s kamoskou:DD a ta sa nehra s babikami:DD
si mi nedopovedal:(...len co?:(
A ten tvoj milacik ta uz zacina viazat o stolicku??:))Co to bude o par rokov si nechcem ani predstavit:PP:)))
No ved aj ja som vtedy ticho ak nieco chutne mlsam:) A tiez by som sa opytal ci si das.ale ak by si mi to chcela zobrat,bol by som zly:PP :))
No vezmi si aj ty babiku.....co ak bratovi sa ta jeho zunuje? Co potom??:P :)
:P :)
denz:D on neni moj milacik to osm nikdy nepovedala tak preco stale hovoris:D nie nestrihal on poslucha:) dnes ma zaviazal k stolicke so snurkami co osm mala na svetri:P strasny je stale musi nieco robit a ked si nedajboze chcem napisat poznamky tak mi zobere vsetky veci ze nech nerobim kraviny:D ale po cokoladke bol potom celu fyziku ticho co ju jedol len stale ze dakuje ze co si nedam a tak:)
no takze:D brat tam bude mat aj babiku:P a vies ze sa da bavit aj bez alkoholu:D sak vies aki su streleni maturanti a ja aky smajlo s kamaraktou...takze:D no ak bude vydarene a budes posluchat:) uvidime:)
len co?
Hlupucky??:)Ten tvoj milacik?:)No este ze ta nepocuje:P :))Zas by ti strihal vlasy bez naroku na odmenu:))
Tak ti to prajem nech mas kopec zazitkov:)Ale bez babiky a alkoholu a cigariet......no ti ja viem:)) Snad aj tak budete mat veselo:)))A dufam,ze posles mi potom aspon jedno foto:)
Ved...... verit ti verim predsa. Len.....
neviem:D on je taky hlupucky:P tak si ho musim trocha rozmaznavat posledne tyzdne:)
no super:) velmi sa tesim:) lebo inde by ma nasi ani nepustili len toto ze vedia s kym idem a ide aj brat:)
neboj:) keby tam mal byt alkohol nejdem tam nie som z tych co ma take veci tesia. ja s kamoskou nikdy, brat nepije a dve dievcata co idu to je jeho priatelka a jej kamaratka tie tiez nepiju a traja jeho spoluziaci jeden z nich urcite nepijde to je taky anjelik:) a dalsi dvaja neviem tych nepoznam dobre:) ale keby sa tam pilo ani brat mi ma tam nezobral...som videla foto co boli v zime strasna sranda:D no bud 4-6 juna alebo 6-8...
tak uz nebud smutny prosim...lebo ja potom neviem co si mylsis o mne a ci mi vobec veris...