Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

podte so mnou

lDenzl

To ta nosil od radosti,ze ste opat kamarati ci preto,ze si mu doniesla namiesto lizatka cokoladu??:P :))

Vau:)) Tak to je perfektne,ze pojdes na chatu:)Sa konecne prijemne odreagujes a naberies pozitivnu energiu:)
A hlavne ziaden alkohol:)Nech si nieco aj pamatat budes:P:)A to kedy?:)

Zuzik- ja sa nehnevam,som len smutny vtedy .

zuzic

juj:) mno spoluziakovi som doniesla cokoladku ma na ruky zobral som len tak pistala:)) a inak v pohode len sa mam este ucit chemiu a nechce sa mi mam plnu hlavu insieho:/
no ale som sa dozvedela usper vec:) kamaratka mi povedala ze ci nepojdem na chatu:) a ja ze rada len ze nasi ma nepustia...a ona ze sak to bol napad mojho brata len nechel sa spytat on lebo vie ze by som nechcela:) takze idem na chatu s kamaratkou, bratom a jeho piatimi spoluziakmi:) oni uz boli u nas takze sa celkom pozname a bude sranda s kamaratkou budeme konecne niekde same a budeme spolu na izbe:) inak to je taka na urvoni chata, na kazdej izbe kupelka a mozno to bude aj cez moje narodky zaciatkom juna tak sa tesim ak to vyjde:) a ani neni drahe 7€ za tri dni:)
denz a este neico...slub mi ze sa na mna nebudes uz hnevat ked nieco zle poriesim...ze mi budes verit prosim...

zuzic

:( ani ja neviem niekedy ci sa spoznavam...viem co je najdolezitejsie, ked sa jedna o niekoho kto mi je blizky aj sa roztrham len aby som ho tam dostala a sama...radsej uz neriesme...len povedz ze sa na mna nehnevas?

lDenzl

zuzik....preto ti radim povedz aj o tom odpadavani . + kazde zhorsenie zdravotneho stavu.
Zizik......normalne ta obcas nespoznavam.Vies tu milionom ludi poradit a ty sama sa nedokazes premoct a vyklopit to ejmne,ale predsa.:(

zuzic

inac ona mi ju naposledy ani na preventivke nechcela zobrat len ked mama naliehala takze asi to bude naozaj problem...

zuzic

dost mozne...tak sa na nu vykaslem asik..alebo neviem...fakt je to az moc pravdepodobne kedze si o mne uz vselico mysli...co budem potom robit? hm:/

lDenzl

Aspon nieco. Len premyslam ci ti ju bude len tak chciet zobrat.......
Co ak sa jej nebude zdat dostatocne ani to,ze ti vypadavaju vlasy,zuby,prsteky,pokozka......hmm??

zuzic

jj..radsej ked nahubuje a poriesi ako opacne...
rodicov neriesim na dovere stroskotal nas vztah, ale ked ja by som aj chcela uz poriesit a konecne dat vsetko doporiadku ale ked ona je fakt trochu mimo...neviem...ale na tu krv pojdem to ti slubujem!