podte so mnou

lDenzl

Ty nenosis lizatka?:)))
Prestan aj ty s tym chudnutim:) Je tu tych tem malo?:PP
Mne osobne sa pacia take akurat:) A mnohym dalsim chalanom:)

Ja obcas pozeram sem a obcas hokej a potom prezeram skrine a tak:)))

Co si sa rozhodla??

zuzic

jake lizatka zas?:DD
ja chudnem tak prestan:P
no pozeram si fyziku...nic moc termoregularne reakcie:/
inac...som sa prave rozhodla:(

lDenzl

Aha....tak ty nosis so sebou hokerlik??:))
Lebo oni sa dobrovolne asi kvoli facke neohnu:P :))

No ved sa jej nemusis zastavat:)) Ved ju nepoznam a nikomu to neprezradim:P :)))

Idem nieco posit:P :)

zuzic

mno je:) vacsina je teraz vysokych spoluziakov ze naspickach sa rozpravam...ale on je asi jeden z najvyssich takze haluz ked nic nevidim tak aspon komentuje co sa deje:D ale vies potom aj tie facky sa tazsie davaju:P
ona nespala v jednej posteli:D prosim ta:DDD praveze preto sa zlakla ze kto tam je lebo volaco vedla zo stolika isla mam zobrat..tutko:D

lDenzl

:)) On je taky vysoky???:o) My sme mali v nemocnici jedneho nie sestricku ale brata a toho tam volali vykricnik:)))Tiez bol ako zirafa:))

To ma nenapadlo,ze 16 rocna este spi s rodicmi v jednej posteli:))) No asi som staromodny:)))

zuzic

sa netvar jak neviniatko sak vy ste robili to iste:P
denz:DD prestan uz:D co ti mam napisat isla som z vonku stretla som ho po ceste spytala sa preco mi neodpisuje on a ze som volala otcovi nechtiac on sa na tom dobre bavil a bolo no:D tak netrep konecne:D inac vies ake je to tazke sa s nim rozpravat ked je o dve hlavy vyssi?:P
mno spala a lakla sa a take reflex ze rovno mame do nosa:P ale ja viem ako mava sluzbu stale:) si to viem zistit:P fakt:) som sikovna ze?:)

lDenzl

Taki mladi a uz podplacate??:DD
No co to bude za doba este:PP

Jaj??:))) To bola normalne debata v trojke??:))Milacil dostal par po usiach od otca a uz bolo dobre??:P Mile od jeho tata:P

Rozbila mame nos??:DD Tak uz vies ako bude mat sluzbu,tak priprav aj ty mamu na to:P :)))

zuzic

no prestan:) lebo ja robim to iste vacsinou:P
mno tak vies:) ked sa mi tak velmi nechce:) ale sa pokusame presviedcat akoze cokoladka sem, kavicka tam podplacame ucitelov a vacsinou ani neskusaju:) ale take ako projekty robim a tie mi aj idu takze neni problem:)
ty budes zaparat?:D to ti neradim mohol by si zle dopadnut:)
co kto? sak ja:D som len mala vycitky ked nedvihal telefon respektive dvihal jeho otec:D a tak...ale vsetko v pohode ze sak ani on to tak nemyslel ale aspon ma vlasy na pamiatku:D
inac spoluziacka rozbila mame nos nechtiac a v noci boli na pohotovosti a hadaj kto mal sluzbu?:) moj doktor:P