pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
Tak on je ten muzikant v rodine?:))
Zaujima sa o hudbu este viac vas v rodine?:) Zvycajne to tak je:)
mno vidis aka som sikovna:) aj bez usi:P
ale ne mne to nejde a keby som nebola sama doma tak ani neskusim:) ale ked hra brat je to uplne o inom...vies aj ked zahra uplne obycajnu pre elisku on ma taky cit k tomu ze tak ovlada tu dynamiku ze to zneje uplne jemne inde zas sa stupnuje...take pekne:) ja by som to tak nedokazala to sa neda naucit...sak aj s priatelkou sa spoznali pri klaviri:P
Ty nemas usi a hras?:P :)
Zaujimave:)) No ved casom sa naucis neboj:)Aspon tak ako ja sit na stroji:P:)))
Srandujeeeeeem:)
Je to pekny konicek:)Vazne:)
ale sak mne nevadi:)
to nie prepana sak ja osm strasne nemehlo:) ani sluch ani nadanie na to nemam:) keyboard mame kvoli brachovi ten hraje aj tazke skladby aj sklada nieco ale nikdy nechodil na hudobnu...ja len tak brnkam dvojrucky a s bratom niekedy stvor ale tych malo:)vacsinou take zamilovane celkom dobre sa odreaguje:) a tento keyboard ma aj normalne dynamiku aj s pedalom takze sa hra lepsie aj ked od normalneho je to este daleko:)
:)
no prepac zuzik:)
A ty tak ako normalne hras ,teda chodis na hudobnu??:)
mrska, trulko, tutko...
to aby som si tie mena zacala zapisovat sak uz ani nebudem veidet ako sa vlatsne volam:P
mno som tu:) sa mi hned nieco nezdalo sak ked hrajem o oktavu vyssie co sa cudujem:P jaka som sprosta...
:))
ty si tutko:P :)))
nikam nejdem:) nechce sa mi pojdem neskor:P
ale idem si zabrnkat na keybord na minutku...ak som zas zabudla ako sa ta skladba hra do 5 min sa ozvem...ak nie tak osm nezabudla:)
Kam zas ides?:)))
moje nervi::))))
no ok:)) Ajoj zatial:)