podte so mnou

zuzic

mno ze ona si furt mysli ze si vymyslam...a ked uz vidi ze si nevymyslam tak nema co povedat a da atb...
no to hej:DD ale to este len bude rana na konci roka:D potom si priprav peniazky na nove okna:)
no vies ked ja sa tazko pytam...u mna je tazke jej vobec odpovedat nie este pytat...ale napisem si a skusim:)
len to musim prebrat s rodicmi:/ a na to neni zrovna vhodny cas...ale skusim

a musim ist brat sa sem ide ucit...zajtra matury...dobru nocku maj sa:)

zuzic

mno ze ona si furt mysli ze si vymyslam...a ked uz vidi ze si nevymyslam tak nema co povedat a da atb...
no to hej:DD ale to este len bude rana na konci roka:D potom si priprav peniazky na nove okna:)
no vies ked ja sa tazko pytam...u mna je tazke jej vobec odpovedat nie este pytat...ale napisem si a skusim:)

a musim ist brat sa sem ide ucit...zajtra matury...dobru nocku maj sa:)

zuzic

lDenzl

Co??Tomu som nejak nepochopil s tou doktorkou a vyhovorkou.

No to bude taka rana,ze aj v BA popraskaju skla na barakoch:P:)))

Hmmm...........Zuzanka a co tak popytat ju o recept na tieto injekcie? primar.sme.sk
Dcera zajtra ide na injekciu lebo ma atopický ekzem. A su neskutocne dobre na zlepsenie imunity . Doplaca sa len 28 eur a jedno balenie stoji 95 eur a su 2 balenia cize spolu stoja 190 eur a doplaca sa 28 eur.:) Som sa nejak zamotal:P Sorry:)))

zuzic

povedz doktorke...ked jej dojdu vyhovorky ze si vymyslam ked vidi ze mam horucku tak...
mno jo ta cibula:)
jasne to ti hned napisem:D ale sak budes pocut do ba ako mi padne kamen zo srdca:D
mno...naposledy na imunoalergo mi po testoch a neviem com vsetkom hovorila ze mam trosku dodrbkany...ale neviem...ja si dobre nepamatam co mi hovorila...ale davno som tam nebola takze neviem...

lDenzl

No casto by som ti neodporucal brat atb......casom ti uz nebudu vobec ucinkovat. Treba obcas nechat organizmus nech sa sam vysporiada s chorobou. Aj ta cibula s cukrom je dobra vec.

Tak dufam,ze das mi vediet ak ju vytlacis a trafis medzi oci:P:))

Mam otazku.........imunitny system mas v poriadku?

zuzic

teraz nie nastastie:) ale celkom casto...
nie v krabicke...
mno ignoracia...lepsie ako sa hadat i ked mrzi ma asi rovnako...
mno nezabudnem:)
nie doma nemam ale mam kde vytlacit:D hh ked ma v utorok vyvola co urobi urcite tak sa mozem zacat smiat:DD

lDenzl

Ty beries ATB ?? Ci ako?
A ake balenie mas ten pangamin? V sacku?
No ignoracia.......hmm.

Tak 10 tabliet je fajn:) Len nezabudaj na to.Obsahuje to vazne perfektne ziviny pre organizmus a hlavne je to prirodne a bez hovadin:)

Aj ty mas doma tlaciaren?:))
Vytlac ju a uvidis tu ulavu ked ju trafis:P:)Na jej hodine sa budes smiat:P
Tak pekne podakuj spoluziakovi:P:)