podte so mnou

zuzic

hh:) mno uvidime:DD
mno neviem kde som castejsie:) ale dobre preklada sa sem:) hadam nezabudnem uz...to ja vzdy zabudam ale teraz ma nezere az tak horsie je pri atb ked zabudnem:P mama? teraz nic to este vtedy...ignorujeme sa zatial...a dobre tak...
mno vlastne ja tak rozmyslam...:) ze ani neviem:D pockaj ale myslim ze asi 10 za den...asik...
vies len aby nevybuchla tlaciaren:DD ked ju uvidi aj ona bude mat dost a este nahodou sa znici:DD ale fakt ta radost:D este vacsia ako zastrelit s dazdnikom:DD
no hej na to prisiel spoluziak je dobry napad:D

lDenzl

Ja ti dam dopredu:))) Pekne krasne po splneni:)

Tak ale castejsie si pri pc:)Tak by bolo rozumnejsie ho mat tam:) Nie?:) A co mama??:)Co ti vravela?
Ozaj....ako si davkujes ten pangamin?:)

:D No tak hadam by si mala zvladnut vytlacit jej ksicht:))) Ved potom tu neopisatelnu radost ako jej sipku trafis rovno medzi oci......to by ti od stastia spadol aj kamen zo srdca:DD
Inak to je fakt dobry napad:))

zuzic

no ja si to radsej zaciarknem dopredu nech ma to tak povzbudi:DD ale ked uz neviem ani co vsetko mam popisat...
mno dala som si ho na stolik k zrkadlu, som myslela ze tam ho zbadam ked osm tam casto:D
vcera este ee oddnes si ho davam:) mno hej citala som si:) dobra vecicka vyzera:) ved uvidime kto bude mat pravdu ci ja alebo mama:PP
mno nie:D ja mam plysovu opicku od kamaratky:)) a tu by som nemlatila ta je moc zlata na to:DD skor si spravim taky plagat s ksichtom ucitelky a bduem do nej hadzat sipky:) som uz raz skoro spravila ale bolo mi hnusne aj dat vytlacit jej ksicht:DD

lDenzl

No urcite zacni si pisat:)A to co splnis tak si odciarknes:)

Ten pangamin si krasne daj k pocitacu aby si ho mala na ociach:) Vcera si ho brala? Fakt je to dobra vec. Ved si precitaj co vsetko obsahuje:)A ak to tam nie je,pozri na internete:)

No mas pravdu:)Alkohol ti neradim skusat:)Skor si najdi plysovu opicu a tu mozes mlatit:D

Zuzanka sa aj mne paci:))

zuzic

no asi fakt zacnem:) lebo uz si naozaj ani na vsetko nespominam:P a sak ja sa snazim splnit vsetko:)...co si pamatam:P
no vidis?! ja som aj zabudla idem si ho dat:)
no ale ja akurat vonku tak tasku som hodila domov a vybehla na kopec...nic lepsie ma nenapadlo vtedy...no ale som prisla domov a hned bolo ked sm zactila nohu:DD
tak zas ja sa bojim opit:DD fakt sa bojim skusit ze budem vracat:DD
ale teraz uz tak nervy neriesim:)

lDenzl

No tak pekne si to pis do debilnicka:P A pekne budes vediet co vsetko si mi naslubovala a nesplnila:) Ozaj.......ten pangamin uzivas??

Tak ja neviem ale behat by ma nenapadlo:D Skor by som sa asi trosku opil a vyzuril sa na perine:P:)))

zuzic_

vies..ked ty si z mala co mi veri a nechcem aby sa to zmenilo..a neviem si davat pozor na usta co poviem:P...pokusim sa...ak si budem pamatat co vsetko som ti uz vlastne naslubovala:)
no to hadam nie:D sak som na to aj doplatila tym klbom:) som nastvana isla behat tak to mam za to:) ale teraz mi je uz vsetko jedno ved len par tyzdnov a potom bude super na novej skole mam kamaratku a su tam fajn ludia a velka skola niekto sa najde hadam aj nejaky chalan:DD
dakujem:) ked ja som sa uz zlakla ze preto...:o)

lDenzl

Nemaj strach:)Ja nemam preco ti neverit ale bol by som rad ak by si zacala papat trosku viac .Zda sa mi to vazne ako problem.Takym sposobom sa casom mozes dostat do zacarovaneho kruhu anorexie.

Ty si ako japonka:P Oni tiez zlost takym sposobom odburavaju aj v praci:))
Maju nato miestnost a tam sa vyzuria:)))
Alebo takto:P www.24hod.sk

Ty si riadna trubka:DD Ja neposudzujem cloveka podla toho comu veri,ale podla toho aky je:) A ty si super:)

zuzic

ked ja uz mam pocit ze kade sa pohnem tam narobim problem...zo vsetkeho co poviem sa zrobi problem ked ja sa potom bojim ze si zacnes mysliet to iste co moja doktorka...ze mi uz nebudes verit...
nechcem aby mi bolo zle. nechcem sa prezrat ani pribrat...teraz som spokojna a chcem si udrzat...
mno ja mam problem len v tom aby som jej nenahubovala:P lebo som mozno drzejsia ako surodenci a u mna je tazke drzat vzdy jazyk za zubami:) pri najhorsom trham papiere:DD ale plakat za nu nebudem..ked tak od hnevu ale ja si skor kopnem do steny a kaslem na nu:) predtsavim si ako jej na konci roka vynadam a je dobre:DD ale tiez keby som ti povedala vsetko...bolo by to nadlho...aj ten piatok s tym trocha suvisel...
mno hej...myslela:) tak dufam ze si myslim spravne:)