podte so mnou

zuzic

no dobre...beriem na vedomie a idem pohladat tabletky:) ale uz by ani viac nemuselo:P som celkom spokojna takto:P
denz...akych chyb? ved len jednu...ze som jej to nepovedala este ked sa zacalo s tym odpadavanim..to je cele a ja si to uvedomujem...
ano:) som si dala do tasky ja som vedela ze zabudnem:D a ako som sa v skole nudila tak ze aha pangamin:D
vlastne hej:) mi to je jedno...len som zvedava teda...uvidime:)

lDenzl

No....len ta pripravujem na nocku:P:))

A ani lekarka ta nezabije. Si sama poskodis zdravie casom:( Zuzanka........robis vela chyb ohladom svojho zdravia:((((
Papala si uz dnes pangamin??

Ved nech uz poriadne :) Ked neveri nicomu tak co ta trapi,ze aj v tomto ti nebude verit?:)

zuzic

no to je povzbudive:D dobre uvidime vecer...
a co by mala vediet? sak ona nevie nic a zrazu ma vediet vsetko...sak ma zabije...a toto nema preco vediet nie kazdy je vela tak ja jem menej mozno ale jem to je hlavne...
to nie nezabiju ani nic:) to sa nebojim len sa bojim ze mama mi uz ani verit v tomto nebude...ze bude verit ucitelke...jednoducho sa bojim ze mi uz vobec neveri ani v tomto...

lDenzl

No tak na noc si daj nieco od bolesti:)
V noci to bude horsia bolest.

Tak potom PPP ?? Zuzka.......fakt to normalne nie je:( Mala by to vediet aj lekarka.

Kasli na rodicko:) Ved ta hadam doma nezbiju aj keby neviem co tam bolo:) Ci???

zuzic

no dufam...to zacina dost bolet:P
ale nie nieco som pojedla ale viac neviem:( nemam anorexiu to by bolo inak to by som sa nenavidela a to ja nerobim...a bola by som chuda...
mno sak hej:) uz len sest tyzdnov super:) a zajtra mame hodinu s tou slahnutou ucitelkou:/ uvidime...a rodicko...jaj:( nech uz je piatok:)

lDenzl

Este raz.........vsetko bude v poriadku:P

Zuzanka...............tak ale to uz nie je normalne ked mas problem dat nieco do seba:( Mozno si to nechces pripustit,ale to uz zacina mat zvlastne znaky anorexie.

Kasli na to co bude v skole.......uz ti to nema co stat zato.Koncis tam chvala bohu a konecne budes mat pokoj:)

zuzic

no tak zas tak az mi to smiesne neni:) to ma zas boli na to:) sa tak budem smiat v stvrtok ked uvidim co mi s tym doktor porobi:P inac kamaratka aj brat boli u neho so zlomeninami a su v pohode..tak hadam sa to da doporiadku...
jaj tak ale to bolo nejaky cudny uraz:) taky carodenjnicky:D
neviem skusala som...ale volako vobec som neni hladna a ked zacnem do seba nasilu zacne mi byt zle z toho..neviem necham tak zatial asi...kym neporiesim ostatne...
lebo sak v piatok som narobila, teraz dnes som narobila uz aj v riaditelni som narobila bordel aby s nim nieco spravili...a zajtra rodicko ktovie co povedia mame zas...