podte so mnou

lDenzl

Kludne sa mozes smiat na plne hrdlo:P:)))

Nie nespadol:) Pri behu po schodoch sa mi nejak zavadila a prehla noha neskutocnym sposobom:D Som od bolesti takmer odpadol a potom uz len puchlo a puchlo a uz som ani topanku takmer nedokazal dat dole:)))

Preco problem s tym jedenim?:(((((((

A ziadny pruser nerobis:(

zuzic

ja ju ignorujem ale neviem co som spravila...ona mala tiez zlomenu nohu kedysi ked teraz na mna kricala som sa spytala ze ked som ja neschopna ci si aj ona naschval vtedy tu nohu zlomila...ale ked mna to mrzi ono to tak nikdy nebolo...a keby som vedela aspon co som spravila kedysi ze je taka...ved ja naozaj neviem co som spravila...

zuzic

mno dobre...tak mi to moze zacat byt znova smiesne:)))
ale aspon necvicim min. tri tyzdne:)
au:( a to si ako spadol? ci?
inac...s tym jedenim co som ti vcera slubila...to asi nepojde tak lahko:(
inac som teraz pisala spoluziacke nech povie triednej tak uvidime zas to bdue vediet cela skola jaj:( fakt robim uz len prusery vsade...

lDenzl

Zuzanka:))
Je to len udrete a asi aj svalstvo a slacha trochu natiahnuta:) To sa da onedlho do poriadku tak prestan strachovat:))
Organizmus je vazne zazracna masina a ta si vie s takym niecin velmi dobre poradit:))
Este raz......neobavaj sa:))

No to uz bolo davno:)Ale tu bolest neprajem nikomu:) Slachy su ovela bolestivejsie ako zlomenina.:)

zuzic

no ved dufam ze neni...to ani nevyzeralo zle len napuchnute...a ze boli to mi nevadi neni zas velmi bolave...
fuha chudatko moje:) ale uz mas v pohode nohu?
u nas bolo tiez take na skole davnejsie...som bola asi druhacka a jedna baba tak skocila sprosto..ze na nohu padla, kost jej vybehla..to aj operacia bola potom..
ale ked mama hovori ze sa to neda dokopy ja sa fakt bojim co ak?? ja by som si to aj lamat dala len aby to bolo v pohode ved sa chcem rukami zivit:(

lDenzl

Zuzanka:))
Len ty sa prosim ta nestrachuj:P To nic vazne nie je:))
To by bol problem ak by si mala ruku polamanu na desat casti a sposobom,ze by ti trcali kosti cez pokozku:)
Ja som mal raz taky uraz,ze som si na schodoch nohu tak ohol do zadu,ze som mal slachy tak natiahnute a noha mi spuchla asi tri krat :P Na pohotovosti po rtg mi povedal,ze take nieco este nevidel:DD
No bolest to bola vacsia ako pri zlomenine. Mna pot oblieval ako nikdy.

zuzic

nie do skoly budem chodit ale pisat neviem ako budem...som mala dobru naladu teraz mi je stmutno sa bojim ze sa to neda doporiadku ked hovori:( myslis ze budem moct raz byt doktorka? co ak sa to nezrastie?
ibaze o chvilu pojdem ta cvokarom ja ked neprestane...som bola rada lebo sme sa s otcom vazne povypravali v cakarni sme sa aj nasmiali...a teraz sa bojim strasne:( preco mi to hovori??? sak som nic nespravila

lDenzl

Teraz budes marodit??

No tu tvoju mamu vazne nechapem:((
Mala by zajst za psychologom asi.To nie je normalne take chovanie.

zuzic

takze neni zlomene som bola na rtg, zevraj odstiepene...v pohode mam dlahu taku cudnu kovovu, uz aj boli ale neva....
otec v pohode sme sa este smiali sranda bola:) no prisla mama a zas to iste zas jej kazne mi povedala ze sa to neda doporiadku ze som mala ist inemu doktorovi...ma z nej porazi zas to iste jak keby ona nikdy nemala uraz fakt dobre som neschopna blba ale nemusi mi to stale davat najavo strasne mi to leze na nervy sak som si to nespravila naschval