pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
Zuzka.......kazdy organ v tele je urcitym sposobom zavisli na potrave ktoru jes.Ak budes mat nedostatok......zacnu sa problemy a postupne sa ocitnes kazdu chvilu v nemocnici.
a potom? ked nemas vyzivu? co sa stane?
no dufam:) ze ta stara kraksna bude teraz mila:D ale ked bude mna ucit...fiha to bude:DD ona mu je triedna aj....no a este v utorok a stvrtok ma maturu tak uvidime...
Da sa infuziou.......
Iny sposob nie je.
No sikovny je:) Neboj......tam ho uz ucitelka nezhodi:) Tam sa uz tvaria ako mile zienky:P:) Ved to poznam:))))
a inac sa ta vyziva neda? iba jedlom?
jj zjedla:)
inac dnes mi brat maturuje:/ rano isiel do skoly trocha smutny tak za desat minut som ho rozosmiala:D potom sa smial este vo vytahu som pocula a pred chvilou poslal sms ze z informatiky uz zmaturoval na 2:) sikovny je:) ale slovinu ma teraz a maju strasnu profku tak sa bojim aby ho nezhodila lebo nedobre vychadzaju...
Dakujem.
Je to vazne dolezite a vobec to nie je ziadna sranda.Telo potrebuje vyzivu a tu ziska jedine tym,ze budes papat tak ako sa ma.
Stale neviem ci si ten pangamin dnes uz zjedla:)
boze ked mne to nechuti:(
ja viem ze robim zle mozno ale pokusam sa a som sa tak prejedla dnes uz nedam do seba jednoducho nic som strasne najedena:( ale zajtra sa pokusim...slubujem...
Zuzka.....musis sa premoct!!! Je to dolezite lebo sa to bude len zhorsovat!
Myslim to v dobrom a tie vykricniky si nevsimaj. Snaz sa zacat niecim co mas ozaj rada a pokus sa toho zjest pomalicky vsetko. Nemusis to natlacit do seba za pat minut ale kludne to jedz aj hodinu ale hlavne to zjedz cele.
nie staci uz nerozmyslaj...
ale ked som jej vtedy nepovedala teraz je tazke naraz...ja to uz skusam robim co mozem sak aj jest som skusila viac...ale ked nejde tak co mam robit...
Jednu??? Vysoke davky liekov,vypadavanie vlasov,odpadavanie,prijem potravy.......
Snad ma este nieco napadne.
Tak normalne ma desiatu minimalne dva rozky so salamou alebo s niecim ,pride domov a obeduje druhe jedlo ,veceru ma tiez pestru....napriklad prazenicu z troch vajec a k tomu dva rohliky a popritom si da vzdy aj nieco sledke.