podte so mnou

lDenzl

Rebel?:)) Tak to by ste sa k sebe hodili :P:)) Ci?:)

No pokusim sa nereagovat:P:DD
Ved ja to berem s humorom:))) Mna uz taky pako nevie nasrat:)))
Je to ubohe takto riesit:) A je to holka a nie chlap:) Obcas sa tu taka a taky debko najde:) Len preto,ze je trapna tema a slusne dam svoj najavo a dam smajla uz urazam:P:)) Tak mozno ano pre niekoho to tak moze posobit n ale ten co ma pozna vie ako to myslim.

zuzic

no skusim...
no takze:) lebo moj brat ma spoluziaka, a ten spoluziak ma brata:) a oni traja uz boli spolu niekde aj brat bol u nich na tyzden na prazdkach:) a moj brat vie ze uz je prijaty tento jeho brat a ze ide na vseobecny odbor:) takze budeme spoluziaci:) uff..troska blbo vysvetlene co?:P
inac...prosim ta...nereaguj tam...

lDenzl

No ved treba skusit s tym jedenim a verim ,ze sa to dostane do normalu.

To si ako zistila,ze to bude tvoj spoluziak?:))

zuzic

ale ved to by bolo dobre nie? keby to bolo len z toho...
nechcem pribrat:(...ale slubujem...
inac na tu chatu:) ide pravdepodobne aj chalan co bude moj spoluziak:) hh:) sranda:)

zuzic

mno...trosku:)
nechcem pribrat:( ale co uz...pokusim sa viac cvicit ked toto prejde...
a tak potom vlastne...aj to ze som sa v sobotu nastvala a rachla aj to moze byt len z toho nie?

lDenzl

Vobec nemusis pribrat......mozno trosku ano ale skratka organizmus si musi postupne zvyknut a odblokovat nedostatocny prijem jedla. On totiz funguje takym sposobom,ze cim menej jes tym sa viac snazi udrzat energiu v tele a robi si zasobu energie. Tym padom aj vykon mozgu a tela je oslabena lebo nedava potrebne mnozstvo energie. Je to zlozity proces.Hadam si tomu trosku pochopila.