zlyhanie

Príspevok v téme: zlyhanie
D.E.

Už som bola na seba pyšná..už som si myslela že som to zahodila za hlavu...už pomaly 4 mesiace som nerobila hluposti a nevracala som...dokonca som sa priznala kamaratke ako to so mnou bolo a slubila jej ze to nikdy nezopakujem...ale jedna hlupa poznamka od profky ako som pribrala ze sa to ku mne vobec nehodia tie kila naviac ma dostali...jednoducho nezvladla som to..som zo seba sklamana ako som to nezvladla...aka som hlupa...snad to NIKDY nezopakujem :(

Wasabi

LadyOpium : ahojky...viem co prezivas...ja to trpim uz 17 rokov..sa cudujem ze este vobec zijem(ak sa to zivotom da nazvat)..ale mas jedno "stastie"..teraz sa o tom dokazes vela docitat..aj tieto fora..ono sa to nezda ale velmi pomozu..dodaju sily..hlavne ked si precitas o niekom kto to porazil...a vies ze mas nadej...ked som sa do toho namocila ja...vobec nic taketo nebolo...bola som v tom uplne sama...:( ..zdoverit sa niekomu??no hamba najvecsia..
..teraz ako som sa k tomu dostala ja...ziadne nestastie..psych.problemy...proste sme boli so spoluz.na nejakej brigade..tam baby doniesli kolace..tak sme sadli do kruhu a jedli..jasne ze som zjedla viac..ale povedala som si..no co uz...no a sla som s kamoskou na WC..neboli zvrchu uzavrete..ja som ju chcela len tak naplasit..hodit po nej toaletny..ale ked som nazrela..videla som ako je ohnuta nad misou a vsetky tie kolace davi von...ostala som ako prikovana..stiahla som sa spet...o nicom takom som v zivote nepocula..ale zacala som o tom rozmyslat..a cim dalej tym viac..ze ake je to fajn...ze ona popchala spustu kolacov..ale ked to dala von..tak akoby ich ani nejedla...takze z nich nepiberie...zdalo sa mi to super..tak som skusila aj ja...
VERTE MI..KEBY SOM VEDELA AKE PEKLO MI TO ZO ZIVOTA SPRAVI..NIKDY!!!!!!!BY SOM TAK NEKONALA....ale bohuzial...stalo sa...a ja sa zmetam v tom bludnom kruhu uz tolke roky.....:((
..toto ale nie je zivot..nebyt mojich deti..davno by som ho ukoncila....posledne tieto dni som bola tak bezradna..ze som sa len modlila aby ten tam hore spravil za mna to..co ja sama nedokazem...aby si vzial moj zivot... :´(
..no a v stave "totalne na dne" som si vcera prvy x "vyguglila" slovko bulimia...nasla som tu vela osudov...holky prezivali presne to co ja...ALE!!!!!!!!!
..nasla som tu aj konecne sposob..ako z tohto bludneho kruhu von...konecne som pochopila...ze NIKDY sa z toho nedostanem..ked to budem skusat tak ako som skusala...hladovkami...prave naopak...pravidelnou stravou....co ma nikdy v zivote ani len nenapadlo...a som tomuto tu velmi vdacna....
TAKZE BABY....od zajtra idem na to...viem ze to nebude lahke...ale dam do toho vsetko...koli mojim laskam ktore nadovsetko milujem....drzte mi palceky....ked aj priberiem...nevadi mi to...ono to uz vlastne ani nebolo o vahe...ze by som chcela schudnut...bolo to o tom ze som nevedela prestat jest..vobec som nepoznala mieru nasytenia...len som jedla a jedla az kym mi nebolo zle...no a potom to muselo ist von....
TAK MI DRZTE PALCE...A PODTE DO TOHO SO MNOU...BUDEME SA NAVZAJOM PODPOROVAT..A ZVLADNEME TO...1x tomu verim ze to zvladnem.... a tesim sa... chcem spet svoj normalny zivot...ktory sa nebude tocit len oklo jedla a zach.misy....PODME NA TO !!!!!!!!

j

nevadi, nevzdavaj to, kazdy sa obcas potkne, to nic, zle je to az vtedy, ak clovek zostane lezat a uz sa nezdvihne. Ja vzdy obdivujem ludi, ktori musia zvladnut tazke veci a hoci viackrat spadnu vzdy sa zase postavia. To je podla mna ukazka sily a odhodlania, vzdy znova vstat. Drz sa a bud na seba hrda, si dobra ked si spadla len raz za 4 mesiace. Super, len tak dalej :)
A tie poznakmy na tvoju postavu, tomu sa neubranis, v zivote stretnes kopu hlupych ludi. Musis sa naucit to ignorovat, alebo sa na tom zasmiat, nachystat si nejaku odpoved pre druhych a hlavne pre seba. Moja kolegyna napr. hovorieva, ked jej dakto povie ze je tucna, ze aspom je kludna lebo tuk jej obali nervy a nema take stresy.

elie

to ze si to nezvladla vobec nevadi ved skus sa teraz postavit a ist dalej ved nechces zit taky zivot musis sa z toho dostat a byt silna...a to profesorka no nemam slov ako ludia mozu kritizovat druhych nech sa radsej pozru na seba ona nevie cim prechazdas lepsie mat nejako to kilo navyse ako sa takto trapit dalej zaklad je ze musis prijat seba taku aka si a hlavne mat sa rada