Nie si teda z BA... tak si najdi iny podnajom, kde budes platit menej a nie 300eur! Kolko izbovy je ten byt?
Hladaj dalej, a najdes. Aj keby si mal byvat v jednoizbovom/dvojizbovom. Alebo nebodaj taky mas za taku cenu? Tak si to nemal brat :-/.
Inac pises, ze nie preto si chodil na VS, aby si musel brat nejaku vedlajsiu brigadu (trebars ako ti tapp navrhol vodica MHD :D). Tak ja neviem, ale keby som mala take obavy ako ty, tak by som brala popri tom hocico. Vidiet, ze nie si samostatny a ze si zvyknuty na vyssi standard zivobytia. To si myslis, ze ked mas VS, tak ti budu padat pecene huby do huby? :-O. Cim dalej, tym horsie... Pomaly maju take osle diplom, ze iba civim... A nie je to inac o skole. Je to o sikovnosti. Mozes mat strednu a byt taky podareny, ze sa dobre uplatnis, kym naopak mozes mat VS a byt taky nepriebojny a bambavy, ze budes zit z koruny na korunu.
Myslim, ze ak si mlady clovek, tak v Kosiciach tych 600 eur nie je vobec zle!!! ALE VOBEC!!! Prave naopak... ha.
Najdi si podnajom, za ktory das menej, aj tak zijes zatial sam. Jedalnicek si uprav a sorry, ale take otazky, ze co take veci ako Jar a praci prasok... :D. Si sam, takze tebe taka Jar snad vydrzi aj tri mesiace...a praci prasok, maly, ti staci na mesiac... To su teda otazky :D.
No ja by som bola rada, keby mi po vyske na zaciatok dali aspon tych 600 eur.
Ved casom sa vymakas a budes zarabat viac. Kazdy zaciatok je tazky, takze nepanikar z toho. Ved si vsimni, ze vacsina zbohatlikov je tak okolo 40-tky...
Ak neberiem do uvahy tie materialisticke stetky, ktore si svoje BMW-cka "poctivo" vysukaju.