AKe mate skusenosti s injekcou na vyvolanie menstruacie? za aky cas po jej aplikovani ste ich dostali? mali ste bolesti brucha?Uzili ste po jej aplikacii prvu antikoncepcnu tabletku?
Injekcia na vyvolanie menstruacie
ajpky ja mám problém.... cem mať krámy ale dáko mj njedu nie je v tom ziadny problem alee idem na kňdovolenku a nerqada by osm tam maa neviete dáke triky myslim také ako napriklad cervene vino .. a take? dakujem:) ajojjte
nana V -
0/ Koľko máš rokov ???
1/ nespravil sa - a už si myslíš, že si tehotná?????
2/ prečo nepoužívaš ochranu, ak hneď myslíš na tehotenstvo a potrat????
3/ žiadna injekcia na "krámy" Ti potrat nevyvolá. Taká injekcia sa na Slovensku nepodáva.
môžem sa spytať ja ked som spala s chalanom ale nespravil sa do mna a nemali sme ochranu a teraz neviem ta injekcia na kramy vyvola potrat?
moja skusenost: raz som bola na tej injekcii dostala som na 11-ty den , bolesti som mala take ako vzdy strasne silne.
lisss - ak je žena už tehotná a pichnú jej agolutín injekciu, tak jej len posilnia tehotenstvo. Bábätku to len prospeje a menzes celkom určite nedostane.
AGOLUTIN inj. Nie je to vyslovene injekcia na prerušenie tehotenstva. Sú aj iné indikácie na jej aplikáciu.
mne povedali ze do dvoch týždnov dostanem, prišli za desať dni a v ten deň som použila prvu tabletku noveho blistra atk.. ja som totiž predtým antiku vysadila kvoli operacii, menzes hned po vysadeni prisiel a potom nie a nie ho dostat... to bol aj strach z tehotenstva:D. ae nastastie v pohode.. že to je bežne po vysadení antiky...
pocula som ze sa pouzivaju ked je zena tehotna a dieta nechce mat,ze sa da v prvom mesiaci dostat injekcia a dostane mestruaciu,ako to je?
ahojte..prosím vás kolko tá vyvolavacia injekcia stojí? a neviete či sa môže použiť na vyvolanie menštruácie nie preto lebo mešká ale proste preto lebo ju nechcem mať ked budem v určitom termine preč?