AKe mate skusenosti s injekcou na vyvolanie menstruacie? za aky cas po jej aplikovani ste ich dostali? mali ste bolesti brucha?Uzili ste po jej aplikacii prvu antikoncepcnu tabletku?
Injekcia na vyvolanie menstruacie
szoke1987a
Nad tým si mala rozmýšľať, keď si to robila....
Dobry den, chcem sa spytat, frajerka bola u gynekologa nakolko jej tehotensky testi vysiel pozitivne a gynekolog povedal ze tam nieje nic viediet (nakolko moze byt iba v 2 tyzdni a tak jej dal injekciu na vyvolanie menstruacii, chcem sa spytat ci to nemohlo ublizit plodu,v pripade ak je tehotna? Dakujem
nie injekcia na vyvolanie MS v pripade tehotenstva potrat nevyvola
prosiiim vas ked mi ukazali tehotenske testy ze som tehotna a je to iba chvilku kramy mi meskaju iba 5 dni da sa spravit potrat aj injekciou na vyvolanie a ze by mi to vyplavilo???
ahojte, tak ja som bola na injekcii aj tak som dostala až za 2týždne, ja neodporúčam, radšej počkať, ked sa dostaví sama.
Diana ty to stale nechapeš? Pchaš sa umelymi hormonami a kantriš si telo. Chceš mať ešte v buducnosti dieťa? Či chceš chodiť z vyvolavačky na vyvolavačku. A vieš si predstaviť čo sa s tebou bude diať, ked budeš chcieť HAK vysadiť? Poyri si temu "Po vysadeni HAK" čo preživaju baby.
HAK nie su lentilky!
mozno ze len potrebujem inu antikoncepciu. neviem. len nechcem pribrat
mala som menstruaciu ale musela som prestat s antikoncepciou. potom 6 mesiace nemala som menstruaciu brala som zenske hormonove tabletky plus inekcie. potom zase antikoncepcie a teraz nemam menstruaciu a ked mam 7dnovu pauzu