AKe mate skusenosti s injekcou na vyvolanie menstruacie? za aky cas po jej aplikovani ste ich dostali? mali ste bolesti brucha?Uzili ste po jej aplikacii prvu antikoncepcnu tabletku?
Injekcia na vyvolanie menstruacie
zahadna da, ale na slovensku nie
nemám slov na niektore prispevky:)))take stupidne otaazky by som sa hambila pytat:)ja som bola na vyvolavacke pretoze po douzivani antikoncepcie som nemala 5 tyzdnov menstruaciu,tak som isla na gynekologiu a doktorka mi pichla vyvolavacku a do dvoch tyzdnov by som mala dostat menstruaciu,injekcia sa picha do zadku:Dsranda je to:D
Tiež si nemyslím, že by to bolo časovo ohraničené. Ale najprv by ťa mal lekár vyšetriť, aby zistil príčinu, prečo ti mešká. Ak je všetko O.K., tak ti pichne vyvolávačku hocikedy bez problémov. Mne po nej prišiel menzes prvýkrát na 7. deň a druhý krát na 10. deň. Bolesti ako vždy.
prečo myslíš, že by to malo byť časovo ohraničené? nie je.
Ahojte, chcela by som sa len opytat ze kedy najneskor sa moze pichnut injekcia na vyvolanie menzesu? dakujem
ja som po tej injekci dostala na 11-ty den, obrovske bolesti a silna menstruacia ako vzdy:(
ahojte možem sa spytat kolko stoji agolutin inj. na vyvolanie menzesu ?
ahojte nedostala som menstruaciu po vysadeni HA a som v cudzine chcem ist ale k lekarovi na injekciu som plnoleta nebude mi robit nejake problemy...?