Ahojte, už ma tento problém trápi dosť dlho. Raz mám pocit, že už som z toho vonku, potom sa to zas vráti. Už ďalej nevládzem. Ak je niekto, kto už tým prešiel a zbavil sa toho, prosím, napíšte:)
Syndróm dráždivého čreva- niekto, čo sa z toho dostal?
Albertova je urcite dobra volba ale najskor si zisti ci vobec este pracuje. Dost mozne ze je uz na dochodku. Ja som k nej chodil už je to ale desat rokov. Prima odbornik ale ako hovorim treba zistit ci este robi.
Ak je to naozaj tento syndróm hlavne nezabíjajte čas behaním po doktoroch. Pošlú vás aj k psychiatrovi keď vám lieky nezaberú ale ani to nepomôže. Ja som išla nakoniec k dr. Albertovej je to psychologička a liečitelka v jednej osobe a táto choroba je aj telesná aj psychická. Aj mne povedal doktor že to mám zo stresu a bola som s tým aj u psychiatra. Vôbec to nepomohlo len som ešte začala mať do toho problémy aj zo spánkom. Nakoniec mi sám doktor liečbu zrušil lebo sa mi dodžubala pečeň. A keď som psychiatričke povedala že mi tie lieky od nej nepomáhajú tak vraj sa mám naučiť s tým žiť a nenervačiť sa. To bola rada za všetky prachy keď už som mala zničenú pečeň potom som sa s tým mala naučiť žiť. Na internete som našla kontakt na Albertovú z Bratislavy a odvtedy mám pokoj. Máme s ňou skúsenosť celá rodina lebo potom sme sa už liečili len u nej prakticky zo všetkým. Dokonca aj malý brat k nej chodil z exémom.
....sssss preco uvazujes hned tymto smerom ze by to mal byt nador? preco mas obavu riesit kolonoskopiu? ked clovek ma taketo problemy tak podla mna ani nema nad cim vahat a vrhne sa hned na vsetky mozne vysetrenia len aby sa dozvedel, co mu je, alebo??....
ssssss moja mama to mala ,este to aj mava .Presla vysetreniami a hlavne musela ist na kolonoskopiu kde zistili ze je to fakt syndrom drazdiveho creva ,kolonoskopia nie je az taka hrozna a dostanes aj injekciu a zvladnes to,bez toho ti nikto neurci diagnozu v tvojom pripade.No a ten syndrom d.c. je hlavne zo stresu musi sa zmenit ,zivotosprava vela jedal vylucit zo stravy a hlavne nestesovat ale da sa to ? Neda aj mame je raz lepsie raz horsie okrem probiotik nic neberie .Tak drzim palce.
ja len dufam,ze to nebude nador,jedine pozitivum berem to,ze mi to zacalo na konci 20tky a to je dost skoro na nador...zijem a aj zil som strasne zly zivot,moc rychly,kazdodenny stres,ten stres bol neunosny,nezijem tak preto,ze by som tak chcel,ale situacia ma donutila...este jedna otazka,da sa okrem kolonoskopie nejako pozret crevo,nemyslim tak dokladne,ale aspon vylucit nador ci uz CT,MR,RTG?
dakujem
ssssss mohlo by sa jednať aj o syndróm dráždivého čreva, ale presnú diagnózu ti vedia stanoviť len lekári po kompletnom vyšetrení. Ale z toho aké máš problémy je jasné, že s tvojim trávením a celkovo črevami nie je niečo v poriadku. Ono aj pri syndróme dráždiveho čreva je to tak ako aj u teba, že raz fajn inokedy nie. Že raz je človek hore, raz dolu.
Zdravim,prosim Vas ak ma niekto skusenosti,potreboval by som poradit.vyse roka trpim plynatostou,prelievanim zaludka,hnackami,...hnacky su hlavne po jedle,ale nie vzdy,sem tam aj 3 tyzdne pokoj,potom par dni hnacky....alebo den hnacka a den normalna stolica,takto sa to strida...vysetrenia som mal takmer vsetky okrem kolonoskopie...poskusal som vela liekov,doplnkov,cajov,probiotik a nic...
mohlo by sa jednat o syndrom drazdiveho creva?
mam strach z rakoviny hrubeho creva
chcem este vyskusat tie Symprove probiotika,ak ma niekto este skusenosti napiste
22 rokov,muz
Dakujem
chlorella je mozno fajn na travenie. ibaze nie kazdemu dokaze pomoct. a kedze si pisala ze v tabletkach tak som celkom prekvapena. ze tebe zabrala. teda podla toho co pises. pretoze ked je v tabletach tak je zrejme upravena tak ze v crevach uz mozno ani nie je schopna sa pozviechat a nejako tam posobit
ahoj mne pomohla chlorela vtabletkách a uprava stravy
- tomino874
ahoj probiotiká symprove sa dajú akože zohnať aj normálne v lekárni, alebo to nie je možné? ako to je, keď človek by zabudol užiť nejakú dajme tomu jednu dávku? môže to nejako ovplyvniť tú liečbu?