Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Syndróm dráždivého čreva- niekto, čo sa z toho dostal?

kamcika

tomino jasné to som chcela vedieť mi to nejako nešlo do hlavy že za taký krátky čas by sa človek mohol z takétoho v podstate dosť vážneho problému pozbierať, ale ďakujem že si mi to dal na správnu mieru, tak je lepšie keď sa berie minimálne mesiac, hej?

lieskovcek

slnecnica nie je dôvod aby ti tie probiotiká a tie zložky ktoré obsahujú nejako uškodili. Ja beriem už nejakú dobu tieto probiotiká a nemala som doposiaľ žiadny problém práveže ty robíš telu službu že mu ich dodávaš takýmto spôsobom, že nemusí bojovať s nedostatkom týchto potrebných baktérii :)

tomino874

martina máš na mysli symprove, hej? tak ten ti príde domov kuriérom za pár dní, keď si ho objednáš cez internet. Kuriér ti potom aj bude volať, že už ide že aby si ho čakala, takže to nie je problém si myslím :) poštou neviem či by to bol dobrý nápad keby to išlo predsa len kuriérom je to lepšie, rýchlejšie

sofkasofka

slnecnica probiotiká ti nemajú ako uškodiť, presne pre to čo aj píšeš. Sú to telu prirodzené látky, baktérie, takže telo je len rado, že ich nedostatok riešiš a opäť ich telu dodávaš ;)

martina.d

tomino vieš čo by ma zaujímalo? ako dlho trvá, kým tie probiotiká ku mne dorazia, keby si ich objednám cez internet? Myslím tým či to príde na dobierku alebo kuriérom, pretože mám pocit že normálne len poštou by to trvalo dlhšiu dobu nie?

slnecnica0014

tak uz mi to vlastne cele dochadza, takze kedze su to bakterie take na ktore je telo zvyknute tak by sa nemalo stat ze by ich nejako zle znasalo hej?
..v podstate ked sa nad tym zamyslim tak ani niet dovod aby telu nesadli hmmm..

tomino874

kamcika tá týždňová liečba by som povedal podľa toho čo viem o tejto chorobe je skôr na také preliečenie, keď sa už človek cíti dobre. Ale keď má problémy a chce aby sa jeho stav zlepšil tak je potrebné aby probiotiká brať minimálne mesiac, ale môj názor je taký, že čím dlhšie tým lepšie.

kamcika

tomino aj ja som to pozerala, je tam aj nejaká týždňová liečba. Chcem sa ťa opýtať ako to je s tou týždňovou liečbou? to niekomu môže na vyliečenie takéhoto problému stačiť týždeň? podľa toho, čo o tejto chorobe viem mi to celkom nejde do hlavy že by to bolo možné ale tak môžem sa mýliť preto sa pýtam

klarik12

Klaria to aky problem si ty mala si nenapisala. co sa tyka tvojho problemu tak je to aspon z toho co som si citala viacero clankov tak je to neliecitelne ochorenie iba sa jeho priebeh da zmiernit, ked clovek zacne brat bakterie ktore zaludku prospievaju. :-)