Ahojte, už ma tento problém trápi dosť dlho. Raz mám pocit, že už som z toho vonku, potom sa to zas vráti. Už ďalej nevládzem. Ak je niekto, kto už tým prešiel a zbavil sa toho, prosím, napíšte:)
Syndróm dráždivého čreva- niekto, čo sa z toho dostal?
medikamentus neviem o tom že syndróm dráždivého čreva by bol psychosomatické ochorenie, zdá sa mi to absurdné, keďže tie problémy ozaj sú a niečo ich spôsobuje, myslíš že niekto by si ich len nejako nahováral alebo neviem čo?
ak su problemy psychosomaticke a dlhodobe treba nasadit lieky od psychiatra a podstupit dobru psychoterapiu.
Viem, ze to ludia neradi pocuvaju a citaju, ale ak je treba, tak treba.
Ono to naozaj v mnohych pripadoch pomoze a predite sa tym napr. ulcer. kolitide, co je vazne neprijemne ochorenie.
/necital som vsetko, reagujem len na otazku/.
smolenka aloe čo človeku pomôže pri takomto vážnom probléme ako je syndróm dráždivého čreva? keď je takýto problém tak treba do čriev prinavrátiť rovnováhu a to s nejakým aloe nedosiahneš.
filip prečo si sa zrovne pre tieto rozhodol?
Lubko preco mam pocit ze si z tychto problemov robis srandu? V zivote nikdy nikomu neprajem nic zle, ani nebudem, ale ty zrejme nemas vobec tusenia co si tento syndrom obnasa ked to takto zlahcujes :)
¥ so ¥
Janko z okolia Vranova spolu zo svojou matkou museli bojovať s podobným problémom, ktorý bol plynatosť ich otca a manžela.
- tomino874
pamätáš si na mňa? tiež mám tieto problémy a bola som zúfalá. Tak som sa rozhodla po tom, čo som od teba čítala komentáre, že to vyskúšam, že možno to bude na niečo dobré, tak som sa dala na užívanie probiotík - len som si musela dať upozornenie do telefónu aby som ráno nezabúdala ich vypiť :)
Musíš veriť a pôjde to. Dôležité je ozaj to aby si ich brala na lačno a pravidelne niekoľko mesiacov. Už pri prvom mesiaci ak ich budeš poctivo brať budeš vidieť výsledky, aspoň teda u mňa to tak bolo. Držím ti palce aby tvoje bolesti ustúpili :)