Ahojte všetci, prispievala som tu asi pred rokom- dvoma. Sama mám 19 rokov cukrovku a pichám si inzulín 4x denne. Mám dvojčatá chlapcov 7 ročných. Teraz po Veľkej noci som mu namerala hodnoty od 13-20. Boli sme na 2,5 dňa v nemocnici. Tam to kleslo, ale prišli hodnoty C-peptidu 150, a hormón protilátok 46,3. Začala sa deštrukcia buniek, asi o týždeň začneme s inzulínom. Zatiaľ držíme diétu, ale večer je to stále vyššie, dokonca už teraz som mu namerala 12. Takže zajtra ideme asi späť. Som z toho nešťastná, pretože genetické testy pred otehotnením dávali šancu , že to získajú 4%. Aké je nádej pre naše deti? Nemáte nové informácie o vývoji, čo transplantácia ostrovčekov? U neho ide o autoimunitný proces. Máte niekto informácie, či to bude na celý život, ako to povedali mne, alebo o 20 rokov už bude niečo nové? Neviem, ako sa s tým vyrovnať, dávam si to za vinu , že som to neustrážila, povolila som im nezdravé jedlá, guličky s mliekom na raňajky, sladkosti. Prosím, ak viete niekto niečo o výsledkoch klinických testov, nových trendov. - Napíšte.
Moje dieťa má cukrovku
Ahojte vsetci,
nech je problem skryty, alebo poznany riesenie je. Tazko sa clovek k tymto info dostava, aj my sme sa dostali k tejto liecbe cez forum, tak preto to povazujem za povinnost, aby sa ludia o tom dozvedeli a mohli sa tak liecit. Aby presne vedeli co sa deje v ich tele, ake to ma nasledky a kde to ma pricinu. Pretoze doktori z priznakov a symptomov castokrat len "hadaju". Za toto je nasa cela rodina vdacna a preto to posuvam dalej. V pripade otazok volajte na 0911 642 101, alebo piste na stancta@gmail.com
BIOREZONANČNÁ DIAGNOSTIKA A TERAPIA
Školská medicína sa hrdo nazýva alopatická, teda „liečba proti“. Teda máme bolesť, dostaneme liek proti bolesti. Máme teplotu, dostaneme liek proti teplote. Ale riešime iba následky, symptómy.
Príklad použitia biorezonancie v diagnostike a terapie. Každý odklon od zdravia, napr. zápal môžeme posudzovať z dvoch rôznych hľadísk:
- zápal zisťujeme viditeľnými príznakmi a liečime liekmi
- zápal zisťujeme patologickými frekvenciami a vysielaním harmonizujúcich frekvencií, patologické eliminujeme a tým liečime. To je biorezonančná diagnostika a terapia.
Princíp biorezonancie sa pokúsime vysvetliť na príklade z bežného života. Každý kto sa už hojdal na hojdačke si vie predstaviť, čo sa deje pri hojdaní. Každá hojdačka má svoje vlastné kmity, ak na ňu nepôsobia žiadne vonkajšie sily. V reálnom svete tento ideálny stav neexistuje. Keď sa rozhojdáme a potom zostaneme na sedadle iba pasívne sedieť, postupne bude hojdanie (kmitanie) ustávať až nakoniec úplne zastaneme. Fyzika tento jav pomenovala ako tlmené kmitanie.
Zo skúseností s hojdaním vieme, že ak by sme chceli udržať hojdačku v stálom pohybe, musíme pôsobiť nejakou silou, aby sme prekonali tlmiace účinky. Pôsobením takejto sily na hojdačku ( či už tak, že nás niekto hojdá, alebo sami sa rozhojdávame zmenou ťažiska) dostane sa hojdačka do netlmených kmitov – kmitá stále. To znamená, že periodickým pôsobením nejakej sily vzniká vynútené kmitanie. Ak sa frekvencia vynúteného kmitania rovná frekvencii vlastných kmitov v tom prípade vzniká rezonancia.
Dnešná veda dokázala, že každá živá bunka má svoje vlastné kmity, pričom rôzne druhy buniek majú rôznu frekvenciu kmitania. Pre každú živú bunku je životne dôležité, aby stále kmitala vo svojej frekvencii a nezastavila sa, tak ako je dobré, keď hojdačka sa stále hojdá a nezastavuje sa.
Vyživovaním buniek sa im dodáva energia, ktorá zabezpečí potrebné vynútené kmitanie s rovnakou frekvenciou ako sú vlastné kmity buniek a vzniká potrebná biorezonancia. Dodaná energia teda zabezpečuje prekonanie vonkajších tlmiacich síl, ktoré ovplyvňujú bunky. Zdravé bunky v ľudskom tele si takto pomocou biorezonancie udržujú svoju frekvenciu kmitania a pomocou týchto kmitov bunky v tele aj medzi sebou komunikujú. Toto je ideálny stav, ktorý však v živote neexistuje.
V reálnom živote dochádza k rušeniu a zoslabovaniu týchto kmitaní pôsobením kmitania buniek živých organizmov, ktoré sú škodlivé pre naše telo. Sú to rôzne parazity, baktérie, vírusy, plesne, alergény ...
Uvedenú teóriu rozpracovali do praktického využitia vedci z Omského technického inštitútu v Rusku. Okrem už známych objavov zapracovali do celého systému nevyužité možnosti a kapacitu nášho mozgu. Vedci tvrdia, že aj tí najschopnejší z nás dokážu využiť svoj mozog sotva na 6 – 8 %. Kolektívu lekárov, inžinierov, programátorov a technikov sa podarilo nájsť spôsob komunikácie medzi počítačom a mozgom pomocou elektromagnetických vĺn. Vygenerovaním požadovaných vĺn sa vlastne opýtame mozgu, v akom stave je niektorý konkrétny orgán resp. aké sú momentálne kmity buniek tohto orgánu. Keďže mozog ako centrálna riadiaca jednotka tela vie úplne všetko o svojich bunkách, vyšle odpoveď, ktorú nám počítač preloží z elektromagnetických vĺn do pre nás zrozumiteľnej reči. Na týchto základoch sa im podarilo zostrojiť geniálny prístroj Diacom, ktorý prvotne bol vyvinutý pre potreby kozmonautov na zabezpečenie dobrého zdravotného stavu pri ich dlhodobom pobyte vo vesmíre, kedy boli odkázaní iba na seba.
tak,teraz mal 10, a dala som mu 2.večeru,ale málo spapkal, iba chlebík so syrom 20g. Tak nám držte palce. Ide to ťažko, budeme musieť posunúť obed skôr, aby druhá večera bola o 20.00
ešte sa chcem opýtať, chcem dodržať správny režim 6 dávok, pri odstupe 2-3 Hod. Ale on je malý, a večeral o 18.50 50g. tmavý chlieb, šunka, syr a zelenina. Malo by to byť 2 SJ. O 20.00 zaspal, mám ho zobudiť o 21.00 a donútiť ho zjesť 1 biely jogurt mám 125 g, to je síce asi len 1/2 SJ. Ale neviem, ako to riešia rodičia týchto detí, budíte ich? Alebo skôr podávate večeru ? Môže aj nepodávanie 2. večere ovplyvniť tú stúpajúcu glykémiu? Glykémiu zatiaľ sledujeme, a zajtra to budem konzultovať s lekárkou, či začneme s podávaním inzulínu jednou dávkou bazálu ráno.
Mirka este som zabudol,v akej teme to pisal ten vylieceny chlap? nech sa na to mrknem
Mirka no dobre,ale kde to vidis napisane ze toto ja tvrdim o strave a pohybe ??? takze?
Nemam nic proti nazorom miri,okrem toho ze nevie stale pochopit ze spravna strava uz neurobi zazrak a nezbavy cloveka pichania,to si nedovoli povedat ziaden doktor/vedec pri DM2 je to samozrejme jasna vec ze strava je alfa a omega.Ked som sa jej pytal,kde su ti vylieceny tak nic...nula bodov,na svete su miliony pichacov a neverim ze by aspon u tisic ludom z miliona sa to neprejavilo a nezbavili sa pichania pri makrobiotike
vo vseobecnosti sa doteraz tradovalo merat si dve hodky po jedle,koli tomu ze vtedy je u kazdeho cloveka hladina cukru najvyssia,ale po novom ak mas glukomer,tak je dobre si merat tak aby cely den bol pokryty aby bola predstava v ktorej casti dna to cloveku utecie hore,to znamenaze jeden den si pomeriam napr o 9-tej 12-stej druhej-piatej a td a druhyden v ine casy ale samozrejme v zavislosti na svoje potreby a na podla meranie z predoslych dni,ide o to vystopovat/odhalit skrate hyper ci hypa a aj takto im predchadzat
Prosím vás, ako správne merať glykémiu? 90 min. po jedle alebo 120 min? A kedy najlepšie? Na lačno a pred hlavnými jedlami je to v norme, a to pri dodržaní SJ na desiatu a olovrant. Dnes som počula názor, že to mám zmerať iba 120 min. po večeri okolo 19.30, o 23.00 a o 3.00. No už som hotová, pripadám si ako by som sa o tejto chorobe dozvedela iba včera, alebo je diabetes iný pri deťoch a dospelých? Uvedomujem si , že bude potrebný inzulín, ale aj keď ho budeme brať, ako to správne skontrolovať, aby bol obraz o glykémiách čo najpresnejší.
Tak dnes som všetko konzultovala s diétnou sestrou. Tá dávka včera bola abnormálne vysoká na sacharidové jednotky, ale aj ked to stúpalo do polnoci, potom to začalo klesať a ráno na lačno o 5.00 to bolo 5,a o 6.30. ked sme vstávali mal 4,6. Teraz to budeme striktne počítať na SJ, a dodržujeme prestávky medzi jedlami 2.5 Hod. Pred večerou mal 5,5. Nerozumiem tomu, ale je jasný diabetik, pretože to určite nemá takto kolísať.
Pisal si, že pri cukrovke nestači zmeniť stravu. K strave samozrejme potrebuješ športovať. Tak sa pýtam či si skusil to čo piše mira, že hned tvrdiš, že je to blud. Minule tu pisal chlap, že zmenil stravu, športuje a neviem čo presne ešte, ale podstata je, že si už nepotrebuje pichať inzulin.
mirka 23-jkova ,kde som pisal ze sportujem a nepomaha to? si sa nepomylila nahodou?