Darovanie vajicok - vas nazor

Laura22

Hormonalna liecba a lekarsky dohlad je rovnaky ako na darcovstvo, tak aj na IVF a GIFT.V nasich legislativnych podmienkach musi byt zarucena anonymita medzi darkynou a prijemkynou, takisto medzi darkynou a narodenym dietatom.IVF a darcovstvo spolu suvisia este v jednej veci,a sice, je mnoho parov,ktore su aj pri IVF odkazane vylucne na darcov.

Takze Ria ano,darcovstvo a IVF ako aj GIFT maju spolocne znaky a suvis,postup ale samozrejme uplne totozny nie je,to sa macka myli,teda aspon ja som z jej odpovede pochopila,ze postup je totozny.Nie tak celkom.

Ak som to pochopila zle,ospravedlnujem sa.

KitKaty

Inak davnejsie som tu zahliadla temu IVF a viem ze sa tam vyjadrovali aj moje zname z VSZP a Union...mozno ti to pomoze

KitKaty

Macka,ved ja viem.Do akeho centra ides?No,moje rady ti budu i tak zbytocne.Kazda poistovna ma ine podmienky.A u Vas neviem ako to maju.

macka26

kitkatka...ved ja som ti nechcela vypisovat... akoze jak besna... ja mam vsetko zistene... a myslim ze nebude problem ani so ziadostou....

KitKaty

Mam zname holky aj v Unionke,ktore s tymto robia,ak potrebujes,mozem sa spytat na niektore veci.Ja mam mail iba sluzobny a jeden osobny,a to nedavam kazdemu.Inak Trash,my dve sa mozno aj pozname.

Najčítanejšie články