Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto začne so mnou od 7.4. 2010 chudnúť?

ariame

Cauky,

Pas ma vysiel okolo 300 eur, ale urcite sa oplati. Osobne ma nebavi chodit do fitka, nemam tolko volneho casu aby som stravila polhodinu cestovanim tam a polhodinu spat.atd.

Na youtube mas desiatky videii a vacsinu ktoru som nasla ja je so zenami, ktore cvicia, nie muzi.

ariame

Taktiez na youtube som nasla vyborne cviky na upravenie postavy, hlavne na nohy,co je moj problem...su to vacsinou pilates cviky no zdaju sa mi super...doporucujem pozriet si na youtube, dat si do vyhladavaca 'exercise' alebo 'exercise for legs' a vyhodi vam to kopec roznych videi na cviky...

ariame

Ja mam 160 cm a 65 kg...chcela by som aspon tych 10 kg...kupila som si domov bezecky pas a snazim sa kazdy vecer okolo 10-15 min na nom behavat...kazdy tyzden pridam par minut naviac...plus este neake brusaky... to behanie je vyborne, vydim uz trocha vysledky...a samozrejme po 6tej sa snazim nic nejest...a na obed skor salat a podobne...no obcas ked pridem unavena domov z prace okolo 9tej, tak sa neudrzim a proste sa najem...to ma stve

rew

skoda, mohli sme sa na to dat spolu :) takze to cvicenie vo vode co si spominala to bolo v KE na plavarni? :) super, vazne sa tam pojdem pozriet :) ja potrebujem chodit cvicit niekam vonku.. doma na to nemam chut zapnut si sama hudbu a poskakovat na mieste... aj priatel by asi zazeral :)