Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
maggynka Teba by kleplo kvôli migréne, mňa kvôli tlaku a gynekológom je to jedno. Tí to predpisujú ako cukríky a nechcú počuť, že hak môže spôsobovať problémy..
mne sa vztah rozpadol. a v nemalej miere preto lebo prestal fungovat sex, ja som nemala chut a on nechcel kondom... certovsky kruh. a hrozny zadubenec, ale to som vtedy samozrejme nechcela vidiet :)
teraz mam mysliaceho a chapaveho cloveka, ktory dokonca sam expermentuje s roznymi kondomami :D a je to dost aj sranda !
baby, mna najviac zarazilo to, ze gynekolog vam sice poradi brat alebo zmenit HAK az do aleluja, ale nikdy nepovie stop kym vas trebars neklepne tromboza alebo cosi.... ten moj mi do poslednej chvile (a dodnes!!!!!!) tvrdi, ze moje problemy nemali s HAK nic!! tak kde sa potom po vysadeni zrazu podeli??? dokonca mi chcel hned po vysadeni nasadit estrogeny aby som okamzite menstruovala. a ja ze dokedy to budem brat?? a on ze : par mesiacov a rokov! no reku : .ebe ti clovece????no tudle!
to je lekar, nasadi hormony na vsetko a ficime :)) hlavne aby mu krvny obraz sedel, je jedno ako to docieli.
a potom ked mi neurologicka povedala, ze s migrenami sa HAK vobec brat nema, lebo je to rizikove, najma ked su aj aury, co ja obcas mala.a ja som to jedla este 2 roky potom, lebo gyndak vravel ze pohodaaaa....
chvalabohu za tu hroznu migrenu v maji co mi otvorila oci :)este rok a kleplo by ma.
Ja som sa tiež veľakrát vyhovárala, veľakrát sme sa kvôli tomu pohádali, bolo to všelijaké medzi nami. Nechcela som ho stratiť iba kvôli hak.. Mne narobila veľa problémov, preto sa mi telo tak dlho spamätáva. U Teba to bude možno iné, no musíš byť trpezlivá, neprejde to okamžite po vysadení. Ale všetky tie príjemné zmeny a pocity počas milovania určite stoja za to. Ver mi.
viem si to predstavit ako neprijemne.cim dalej tym to horsie znasam a uz zacinam byt aj odmietava co sa uz nemozem prekonat lebo...myslim,ze radsej si to vsetko uzijem lebo ked to pojde takto dalej tak hak uz potrebovat aj tak nebudem :-(.a s tymto sa to uz urcite nezlepsi ked tak zhorsi tak to treba ukoncit.hadam sa to zrovna co najskor lebo naozaj je to dlha doba.
Ja som tiež sexovala iba kvôli priateľovi. Bolo to zvláštne a nepríjemné. Na lusknutie prsta to určite nebude, pretože telo sa musí zbaviť hormónov, ktoré prijímalo tých 5 rokov. Ale z osobnej skúsenosti môžem povedať, že to "čakanie" určite stojí za to. U každej je to individuálne, u Teba sa možno telo spamätá skôr.
no jedine pozitivne je to,ze som chranena ale aj to mi uz pride zbytocne lebo ak vobec sexujem tak iba kvoli priatelovi lebo ja to mat nemusim kedze...ano asi to vysadim hned ako skoncim mesiac a pockam co sa dostavi ale asi to chce vela trpezlivosti vsak?
na lusknutie prsta to nebude :-(
Nuvaring, ak naozaj pociťuješ také negatívne účinky, vysaď to. U mňa sa prejavil ešte aj ten príliš vysoký tlak, tak som nemala už na výber. Ja osobne by som hak už nikdy neužívala.
velmi pozitivne si ma na to odhodlanie navnadila lebo aj mna to nici.teda psychicky urcite a trapi ma aj ta nechut na sex.dakujem
Pleť sa mi zhoršila a dlhšie sa mi hojili pupáky, robili sa mi fľaky, vlasy mi síce nepadali. To je asi jediné, čo mi hak nepokazila. Mala som depresie a sex ma absolútne nebavil. Vôbec som to necítila. Keby som nesexovala aj pol roka vôbec by mi to nevadilo. Ako som už napísala, po vysadení sa dávam už 2,5 roka dohromady a vidím na sebe všetky tie pozitívne zmeny. A vidí ich aj okolie, hlavne priateľ :-)