Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mirena

bm

mia, ja mám už druhú Mirenu, som spokojná, pozavedení prvej Mireny som mala špinenie ako ty asi pol roka, ten zápach tak isto. Potom to prestalo,teraz špinenie iba v období keď má byť menzes, alebo vôbec.Zápach prestal.

mia

Adulienka,
ja mam Mirenu 8 mesiacov. Teraz po prvy krat som bola bez spinenia a menzesu asi 20dni v kuse, co bol mimoriadny uspech.
Mozno svita na lepsie casy. Inak-krvacanie, spinenie, riedke vytoky,a hlavne- taky zvlastny zapach.
Uvidim dokedy ju vydrzim mat. Na internetovej poradni mi lekar povedal, ze bez Mireny by to asi bolo horsie, No neviem, lebo nikdy predtym, ani pri zavaznych problemoch som nic podobne nezazila.(Pri osobnych navstevach lekara sa tvari akurat velmi prekvapene.)

atb

A viete, o tom, ze lekar ma z kazdeho 10teho IUD peniazky do vrecka? A cim viac ich preda, tak mu farmaceuticka firma zaplati exoticku dovolenku? To som vobec netusila, prekecol sa lekar!

dada

Ja mám po Mirene problémi so žilami na nohách. Bolieva ma aj hlava. V zahraničí je Mireny viac druhov a viac veľkostí. Je aj bez hormónu. U nás máme takýchto prípravkov málo. Či si ju ešte dám , to neviem.

qq

Mám Mirenu už 4 roky. Ja som z nej pribrala možno tak 3 kg. Pri zavádzaní sa to dalo vydržať, už bolo aj horšie. Mávam na miesto normálneho menzesu len také špinenie, ale hocikedy mám slabé špinenie tak 1-2 dni.Takže stále chodím všade s intímkami. Viac sa mi vyhadzujú vyrážky na tvári a aj na chrbte. Mám niekedy aj problémi s výtokom. Už by som si ju nedala. Ale neviem čo iné, lebo tabletky absolutne nepripadajú do úvahy. Pri tabletkách som mala ešte viacej vedľajších účínkov. Každá z nás je iná.

ninna

Ja som mala Mirenu 3roky, musela som si ju dať vybrať zo zdravotných dôvodov. Teraz som veľmi ale ozaj veľmi zvedavá kedy nabehne menzes. Ženy porozmýšľajte či Vám pohodlie bez menzesu stojí za zdravie!Dajte si radšej Danu a odmenzesujte si to, tak ako to príroda zariadila.

a2na

no..mám to týždeň a čakám kedy prestanú tie bolesti v podbrušku. Pri zavádzaní som 2x odpadla od bolesti a ešte som sa aj povracala..údajne je to štandardná reakcia..!?Len verím, že toľké trápenie mi prinesie to údajné pohodlie a istotu..no súhlasím s tým, že každá žena je iná a inak reaguje..TAKže hurá do toho..

eskra

caute ja mam mirenu uz 5rokov a sest mesiacou navyse-som nezodpovedna-a mam s nou len jeden problem a to ze nemam menzes uz 4 roky a strasne sa mi zhorsila plet-sami pupak!inac mam uz jedno dieta,zavadzanie bolo strasne neprijemne,stala ma 5000 a uz ju nechcem lebo sa neviem dockat menzesu a straasne sa bojim vyberania-papa