L-carnitin

Nikol123

Ahojte ludkovia..objednala som si l carnitin 100 000 chrome ,ale aj liquid..len neviem aky je rozdiel...nebolo by lepsie ,keby som si objednala len liquid?v com je dobry chrome a mozem ho kombinovat s liquid? Vopred Ďakujem za odpoved

Lary

Pre laura 12345 l karnitin neužìvaj ak: Nemàš presne vypočítaný jedàlníček na kalorie a to ešte nevykonàvaš športovú aktivitu.

Laura12345

Ahojte mam otazku. Chcem zacat uzivat L- karnitin. Ale mam srdcovu arytmiu.Blokatory na arytmiu momentalne neuzivam. Mate s tym niekto skusenosti?

kristen

a ešte niečo, ja som objednala L-karnitín z www.namaximum.sk (100g za necelých 5 eur; majú aj väčšie balenia a rôzne iné doplnky), tam majú podľa mňa celkom dobré ceny a čestný prístup k zákazníkom.
veľa zdaru k chudnutiu! ;)

kristen

ľudia ak chcete niečo serióznejšie vedieť o L-karnitíne tak hľadajte na stránkach s vysvetlením z biochemického hľadiska a nie na fóre. čo sa týka dávkovania tak tablety cca 60 minút pred tréningom a tekutý (lepšie vstrebateľný) 30-45 minút pred tréningom. acetylová forma okrem iného nezvlhne tak ako iná forma, preto je ľahšie uchovávateľná. určite sa z l-karnitínu nepriberá, no AK NECVIČÍTE, vďaka karnitínu NESCHUDNETE. (pani, ktorá písala, že vďaka nemu schudla po pôrode bez cvičenia podľa mňa schudla vďaka diéte, max. s malinkou pomocou karnitínu, no určite nie vďaka nemu)

ivik24

ahojte, ak ste si niekto objednávali na stránke nutristar.sk, ktorú značku L carnitinu by ste mi odporučili? ďakujem

alena 99

teraz ho majú v dobrej cene na stránkach nutristar. Hneď som kúpila 3 :) Inak odporúčam tekutú formu pred tabletovou,ktorá je zbytočne drahšie a navyše z tabliet ho telo horiše využíva.

AFL

Dobrý deň pred rokom som užíval L - carnitín v tekutej forme 150000 a za necelé 2 mesiace sa mi podarilo schudnúť 28 kg, samozrejme strava bola upravená a cca 2 hodinky DRINY ale vážnej DRINY denne...Dnes začínam opäť tento boj tak držte prsty!!!

žaneta

Dobrý deň. L-carnitine užívam vo forme šumivých tabliet už asi 2 až3 mesiace. Zvičím a jem zdraviše. Môžem vyhlásiť že L-carnitine pomáha v tom že sa viac potím, ale na váhe nevydím rozdiely ktorée by som mu mohla pripísať. Užívam ho a v posledných dnoch mi velmi začalo búšiť srdce čo i len som sa napila. Od teraz ho už užívať nebudem!

odpovedam

tomik, to sa radsej porad v lekarni nez na fore... tu su predsa laici, hadam sa v liecbe vaznej diagnozy nebudes spoliehat na domnienky... radsej si bud za odpoved zodpovedny sam a chod sa fakt opytat lekarnika. on to ma vsetko vystudovane....