Dobrý deň,
moc by ma zaujímalo, že čo v prípade ak nesúhlasím s očkovaním svojho dieťaťa, keď je očkovanie povinné? Dá sa nejak, aby som ho očkovať nemusel? Mám na to svoj názor a nie je to podľa mňa vôbec zdravé, keďže málokto si uvedomuje, aká enormná záťaž pre detský organizmus, pre rozvíjajúci sa imunitný a nervový systém, tieto očkovania predstavujú.
Povinné očkovanie
tak asi tak, ze som nevidela po vyse roku brania vsemoznych ich pripravkoch jedinu zmenu, jednu jedinu, nic nula bodov chapes? asi viem najlepsie ako reagoval moj organizmus. A zmena stravy zacala pomahat hned - par dni. najskor sa znizila intenzita bolesti hlavy, migreny odisli uplne, stolica nadobudla pravidelny charakter a nesmrdi, prestala som tolko cikat, nepoznala som co je to unava (dobre teraz som tehotna a teraz je to ine), predtym som mala kazdy rok infekcie mechura a zapaly posvy, ktore som od zmeny stravy nemala a takto mozem pokracovat dalej, lebo tych kladov je neurekom. este sa mi zlepsila pamat a koncentracia.
a ako vieš že ti to nepomohlo, a že ti práve rastlinná strava pomáha?
uzivala som aj s manzelom joalis vyrobky asi rok mozno plus minus, neviem, ale nepomohlo to ani trochu iba co som v tom nechala tak obrovske prachy ze az. Jedine co mi pomohlo je surova rastlinna strava. vsetky pripravky sa mozu strcit niekam. su to klamstva.
Ortuť sa nachádza prakticky všade a nemôžeme sa mu vyhnúť – bežnou stravou a dýchaním do seba každý deň dostávame mikrogramové množstvo tohto kovu.
www.magazinluna.sk
1.vieš si vôbec predstaviť také malé množstvo ortuti?
2.vieš ty že nie každá vakcína obsahuje to isté a existuje možnosť výberu ?
otazka. - mne zase príde strašne smiešne , keď niekto za super príklad dáva Nemecko a zrovna včera hlásili že s opäť odtiaľ šíri epidémia osýpok :)
aha lebo telo novorodenca sa vysporiada s akymkolvek mnozstvom ortuti??? s tebou som skoncila. na teba lioness nejdem reagovat a prosim ta urob to iste, vykasli sa na mna.
ono, možno práve preto, že tej ortuti je tam také zanedbateľné množstvo, že sa s tým organizmus bez problémov vysporiada...
vôbec nehľadíte na to, koľko tam toho je... zaujíma vás len to, čo tam je... keď hovoríš o "A" tak si naštuduj aj "B"...
hej v USA je povinne, ale su vynimky pre urcite nabozenstva.
ano ani v Belgicku nevezmu do skolky a nechapem preco? ved deti co su zaockovane sa predsa nemaju coho obavat, ak dobre chapem koncept ockovania.