Dobrý deň,
moc by ma zaujímalo, že čo v prípade ak nesúhlasím s očkovaním svojho dieťaťa, keď je očkovanie povinné? Dá sa nejak, aby som ho očkovať nemusel? Mám na to svoj názor a nie je to podľa mňa vôbec zdravé, keďže málokto si uvedomuje, aká enormná záťaž pre detský organizmus, pre rozvíjajúci sa imunitný a nervový systém, tieto očkovania predstavujú.
Povinné očkovanie
ja sa smejem, nemusíš sa ospravedlňovať :D pohoda :D :D zábavná téma toto :D
jezis, prepac, hlboko sa ti ospravedlnujem :DDD To si nemala byt ty :D Aj ten predosly prispevok mal byt pre Watermelon, nie pre teba..
ele, rovnaké? žeby? :D
to bolo pre Watermelon, nie pre Lioness, rovnake ste, ako by vas jedna mater mala :DD
lioness ja som dala prvy krat ockovat svojho synceka ked mal 8,5 mesiaca a pri vakcine ktora pozostavala z dvoch chodov(vpichov), ci ako to nazvat, som si dala tyzdnove odstupy, cize nevpichli mu to naraz... Je to rozdiel 3.mes a 8 mes. babatko. Urcite ze tie vakciny, mozu byt zatazou pre ten malicky organizmus, to pripustam ale benefity co to prinasa su nenahraditelne.
fiha Watermelon, to si mala toho dost, uz chapem preco tak bojujes proti vakcinam..
pre zaujimavost sem nieco skopcim: "Na pediatrickej klinike, kde pracujem, sme nezaznamenali viac ako 20 rokov úmrtie na pneumokokovú infekciu, ale opakovane som sa stretol s následkami ochorenia, hlavne postihnutím nervového systému – ochrnutie dieťaťa, alebo postihnutím sluchu – ohluchnutím. Takéto stavy vyraďujú deti z normálneho života, vyrastajú prakticky bez kamarátov, sú odkázané na pomoc rodiny. Potrebujú neustálu rehabilitáciu, žijú s načúvacím prístrojom, aj keď je pravda, že v súčasnosti došlo k výraznému pokroku zásluhou operácie kochleárneho implantátu. Pri poslednom prípade, následkom pneumokokovej meningitídy, došlo u l,5 ročného chlapčeka k ochrnutiu hornej končatiny a poruche sluchu. V tomto prípade dokázala svojou stálou obetavosťou „zázračne“ pomôcť matka, a chlapec sa dokáže zaradiť medzi deti, aj keď následky sú stále viditeľné.
www.bedekerzdravia.sk Tak vazeni, tu sa spomina ochrnutie a poruchy CNS, ale z ockovania to nie je. Pozorne citaj, ale pochybujem ze Vas bezdetnych nieco podobne zaujima, vy omielate jedno a to iste dokola, naucene bezduche frazy..
s radostou :)
:) vďaka za vysvetlenie