Ahojky. Kto má skúsenosti, alebo počul o tom že ak si človek pred behom či bicyklovaním obtoči bruho celofánom tak ten tuk sa skôr spáli???..chcela by som to vyskúšať, ale ešte zbieram informácie...preto za Vaše info dík
Pomáha celofán obtočený kolo brucha pri behu spaľovať tuk?
jaj a este som chcela povedat, ze ked cby chcel niekto schusnut 10cm na bruchu, tak by to nikto nevydrzal mat, rok, napr,,,,je to nieco co pomaha, ale nechapem preco to niekto tak zvelicuje, ako by to patrilo medzi zazraky,,,
preco ked niekto povie ze mu nieco pomohlo napr pri chudnuti, tak to niekto pochopi ze tak ze raz si to nasadi a na druhy den ma vysnivanu postavu,,,,, ANO pomohlo mi to, ja som sa chystala na svadbu (nie svoju) tak som to vyskusala, a nie ze JA som si nahovarala ze som chudsia,,,INY mi to vraveli,, cize to neboli moje halucinacie,,, ja som to vyskusala len vtedy, potom nie,, nebolo casu, a nebolo to az tak nutne a ovsem lenivost,,,keby chcel niekto schudnut z brucha 10cm tak by to mozno musel mat rok, ale to ze by to trvalo dlho neznamena ze to nefunguje....to len takkk
vsa ak tebe pomohol celofan tak .....????
ale ja viem ze celofan nepomaha urcite
to by bolo moc jednoduche schudnut .....
noo, ale ako to ze mne a aj niektorym inym to pomohlo,,,
celofan Ti urcite nepomoze .....je oblecenie ktore zvysuje teplotu tela pocas cvicenia ale u nas ho nezozenies neda sa kupit len ti ho spravia na mieru a to cosi stoji
a ten celofan ak chces si musis obtocit nie len okolo bruska ale cele telo (hlavu nie samozrejme :)
miamiamiau- ja uz nemam chut a ani sil reagovat.....
Rob si aj ty co myslis,ze je spravne .
HELP... mna by fakt uprimne zaujimalo ci si to vobec dakedy skusal, alebo tu len mudrujes dakymi vycitanymi radami z GOOGLE. tato stranka je o radach, ktore davaju ludia na zaklade svojich skusenosti,,, a ked ma niekto stym dobre skusenosti preco by to sem nepisal,,,a ked uz ide o to, tak ked si zadas do google alebo ineho vyhladavaca ci chudnutie ci specialne chudnutie s celofanom, najdes tam aj PRE aj PROTI clanky, zalezi asi len na tom co skor precitas, alebo comu uveris,,, celofan pomaha pri chudnuti, lebo stahuje vseobecne brucho, nie len kozu, preto sa viac namahame ked sa chceme napr zohnut, ano stahuje to aj vnutorne organy pochopitelne, co nemusi byt zrovna dobre, lebo aj oni sa namahaju, ale ako som uz pisala este nikto na to neumrel, pokial si neobtocil celofan okolo hlavy,,, zalezi to aj od toho na ako tesno sa obviaze,..
podla mna ste obidvaja streleny takto sa hadat na nete....
agaven:)))
no....je to nieco podobne aj so zaludkom:)
ak nebudes posilnovat zaludok a telo s energiou........schudnes:)
Je to matematika:)
5-5 bude stale nula :)
no ale ja len tak uvazujem to viem ale ako to je zabalene a potom kuknes a pozres no jeden mal mesiac nohu v sadre a mal ju stihlu ano potom zase nabrala a chodi už v pohode ale ako bola zabalene a stratila na objeme no a co brucho ja ho zabalim ale do coho aby stratilo objem do sary hehe aj nie