Ahojky. Kto má skúsenosti, alebo počul o tom že ak si človek pred behom či bicyklovaním obtoči bruho celofánom tak ten tuk sa skôr spáli???..chcela by som to vyskúšať, ale ešte zbieram informácie...preto za Vaše info dík
Pomáha celofán obtočený kolo brucha pri behu spaľovať tuk?
veru tak:)
no skoda ze sa hluposti neda zbavit ako tuku na bruchu...;)
Jajka- beznadej je v tebe:)
Ale je mi to luto........
rad pomaham ,ale nie na ukor hovadinam.
no ako vies kolko ja mam za sebou ked to nevies..ale tvrdis ze viac ako ty?!..vidis pýtam sa ta normalne a zas odveci odpovedaš...u teba je to beznadej
Jajka- no neviem kolko mas ty za sebou,ale urcite menej ako ja:))
No rob si co chces a ako chces.
Je milion receptov na chudnutie a zaujimave,ze ziadny nefunguje stopercentne:))
Ze???:)
Staci zapojit zdravy rozum obcas a clovek pochopi.......
Ale niekto sa aj slamky chyta......
jasne že viem ze sa tuk neodplavuje z tela vodou či potom, ale skusil si ze tu mudrujes??? tak ak poznas efektivnejsi sposob ako urobit aby mi zmizlo sadlo z brucha( ked beham cvicim nejem veľa) keď z ostatných častí tela to ide uplne v pohode???...prečo nenecháš človeka najprv to vyskúšať a potom sa sám vyjadrí k tomu..teoriu mam nastudovanu aj ja!!!!!a určite viac ako ty..ver tomu!!!! ale nic z toho ked mam svaly na bruchu vypracovane ked to cez ten tuk nevidno
jajka- si uvedom jednu zasadnu vec.....prepotis len pokozku a vypotis len vodu.
Tuk sa odburava uplne inym sposobom......to jest tym,ze minies energiu tela....
Fakt si myslis,ze je to nieco ako odplavit tuk s vodou????
Tuk v tele neodrbes .
Je to len o zvyseni energie na ukor prijmu.
ak ja tebe ako matrioška tak ty mne ako pošuk!
help kto tu hovorí o reklame, liečbe alebo tabletkách??? myslim ze celofan na tele nie je liečba...je to len spôsob vylepšiť si partie na tele ak sa to dá... základ že ty hovoríš o neoprene....to si chod do kategorie šport
uz by si si mohol najst aj ine hobby ako zdravie.sk nerobi ti to dobre, help.