Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomáha celofán obtočený kolo brucha pri behu spaľovať tuk?

magic

ste normalny ????
Help nadavky si odpust a Evvka ako citam prispevky zacala si rypat ako prava 12. 47
pokial tan celofan pomaha babam tak nech ho pouzivaju co sa hadate

Jajka01

aha aky je agresivny :D my sme sliepky?! tym ze si sa opäť ozval si len ukazal aky si uboziak...nezvladas svoju agresivitu..nagoogluj si ako ju potlacat :D....to aj tej svojej tak ,,pekne´´ povies?...a usta si zavrieme az ked to my uzname za vhodne a nie ze nam to povie posuk ako ty!!!!

Help

Eva....fakt zmysluplne:)
Ja som tu skoncil a vy sliepky stale na mna nieco.....tak neviem kto tu provokuje.
Zavritr si usta,nespominajte ma a bude pokoj. Ok??

Evva

z coho usudzujes, googler? mas velmi neprijemnu vlastnost, ostavas tam, kde ta nechcu. Okrem jednej 15rocnej slecny ta tu nema nikto rad.

Evva

na hluposti, nadavky a urazky, to ta uzije sem pridavat,ale priznat si chybu, to nie. No neviem kto na tomto fore "kvaka" cely den, ze hlupacik:)

Jajka01

dakujem kočky že ste ma podržali tebe maria dakujem od pondelka sa idem na to dat..a ty help si obycajny pošuk a na 100% s pivným bruchom, ktorý sa tvari že jaky on je odborník (ved nic ine nerobis len tu na fore ta vidno) a ako som čitala ine tvoje prispevky tu na zdravie.sk tvoje rady pozostavaju z googlovej teorie....cize ak nemas co dat prakticke zo svojho zivota tak sem sa ani nevyjadruj...a ako si už písal ze sa vyjadrovat nemienis som na 100% presvedcena ze reagovat budes aj teraz!!! a pripajam sa k nazoru Evvi :D