Ahojky. Kto má skúsenosti, alebo počul o tom že ak si človek pred behom či bicyklovaním obtoči bruho celofánom tak ten tuk sa skôr spáli???..chcela by som to vyskúšať, ale ešte zbieram informácie...preto za Vaše info dík
Pomáha celofán obtočený kolo brucha pri behu spaľovať tuk?
ste normalny ????
Help nadavky si odpust a Evvka ako citam prispevky zacala si rypat ako prava 12. 47
pokial tan celofan pomaha babam tak nech ho pouzivaju co sa hadate
aha aky je agresivny :D my sme sliepky?! tym ze si sa opäť ozval si len ukazal aky si uboziak...nezvladas svoju agresivitu..nagoogluj si ako ju potlacat :D....to aj tej svojej tak ,,pekne´´ povies?...a usta si zavrieme az ked to my uzname za vhodne a nie ze nam to povie posuk ako ty!!!!
papa, hlupacik:)
Eva....fakt zmysluplne:)
Ja som tu skoncil a vy sliepky stale na mna nieco.....tak neviem kto tu provokuje.
Zavritr si usta,nespominajte ma a bude pokoj. Ok??
z coho usudzujes, googler? mas velmi neprijemnu vlastnost, ostavas tam, kde ta nechcu. Okrem jednej 15rocnej slecny ta tu nema nikto rad.
Zacinam mat pocit Eva,ze tebe ten celofan na par minut zastavil privod kyslika .....
A prejavilo sa to na tebe.
na hluposti, nadavky a urazky, to ta uzije sem pridavat,ale priznat si chybu, to nie. No neviem kto na tomto fore "kvaka" cely den, ze hlupacik:)
Jajka- no sliepkam ako si ty.......
Clovek musi aspon odkodkodakat...
Pekny den prajem.
dakujem kočky že ste ma podržali tebe maria dakujem od pondelka sa idem na to dat..a ty help si obycajny pošuk a na 100% s pivným bruchom, ktorý sa tvari že jaky on je odborník (ved nic ine nerobis len tu na fore ta vidno) a ako som čitala ine tvoje prispevky tu na zdravie.sk tvoje rady pozostavaju z googlovej teorie....cize ak nemas co dat prakticke zo svojho zivota tak sem sa ani nevyjadruj...a ako si už písal ze sa vyjadrovat nemienis som na 100% presvedcena ze reagovat budes aj teraz!!! a pripajam sa k nazoru Evvi :D
hlupacik:)