Pomáha celofán obtočený kolo brucha pri behu spaľovať tuk?

[zruseny12]

HELP
...pozri,nebudem sa s tebou hadat,lebo jasne som napisala,ze v prvom rade sa vypoti voda a na rade je potom tuk,a jasne ze nebude lezat na pohovke atd.tak poriadne citaj co som pisala predtym...a ked nie si najmladsi,tak laskavo zb.neurazaj starsiu generaciu,pretoze teraz je dost klamastva v reklamach atd.tak nemysli si ze mi starsi cmulame prsty a opije nas niekto rohlikom...som za NOVE VECI,ale viem aj posudit rozumom,ci je to len oblbovak,alebo fakt je k niecomu nieco dobre...tak laskavo este raz nerob z nas starsich blbcoch...
len tak mimochodom,ked ty si mozno v r.1988 este nevedel,ze nejaky PC existoval,ja som s nim uz pracovala...o solarnom vyhriavani sme uz uvazovali r.1988 z ex manzelom...tak pozor na slova komu co pises.../nic v zlom,ale nemysli si ze som blba a nas takych zo starej skoly je viac,co sme rozmyslali inak/

0vecka

2 help ja sice s tym nesuhlasim ale preco sisi taky isty??? teoreticky by to mohlo mat vplyv a urcite sisi niesi taky isty ze by si tu mohol vsetkym nadavat :)

Help

mariaa- ja tiez nie som najmladsi....,ale treba uvazovat.
Vypotis maximalne vodu a tu musis tak ci tak doplnit.
Tuk tym neodburas....to mi ver.

[zruseny12]

HELP
...PISE TU O CHUDNUTI CELEHO TELA,A MI SME SA BAVILI LEN O CHUDNUTI Z BRUCHA-TAK NEVIEM CO MAM CHAPAT...A NEZNAMENA,ZE KED SOM ZO STAREJ SKOLY TAK SOM NIECO MENEJ...myslis,ze teraz niektore metody su nejakym prevratom?ani omylom,len oblbovanie ludi,nic ine...prosim ta.../teraz nemyslim len chudnutie,ale vseobecne,ked zacnete hovorit...ona je zo starej skoly atd.a co vy z novej skoly ste,o co lepsi/

Help

mariaa- som pisal,ze uz to nebudem komentovat......
Ale musim.....
Skus rozmyslat pri citani co tu napisala A-Z a mozno niekedy to pochopis.....staru skolu tazko .....viem,ale skus to.

[zruseny12]

...nikto tu nepise o hladovkach atd.ked ste si nevsimli ide tu len o tuk ktory je na bruchu a pase...o nic ine nejde,my sme sa tu nebavili o chudnuti na celom tele...lebo je rozdiel chudnut zo 100kil z celeho tela a je rozdiel chudnut z brucha...par centimetrov...na to postaci aj ten celofan-potravinova folia...

sybi

A-Z
uplne suhlasim moc pekne napisane

ziadne .............nepomaha a hladovka ta je kratkodobe riesenie s opacnym efektom ak chcete objektivne hodnotit musite poznat presne percento svaloviny a tukov nielen pocet kilogramov ci cm alebo BMI ( i okolo bruska )

liliy11

No musim suhlasit s AZ, lebo to naozaj pekne napisala,a presne takto to aj je.Chudnutie treba zacat v hlave,zmenou zivotneho stylu a cvicenim.Ziadny alobal nikdy nebude pomahat.A tiez mam za sebou dost chudnutia a cvicenia aby som si to dovolila tvrdit

A-Z

Jajka01 a miamiamiau:
1. Neviem, prečo ste ma automaticky priradili k mužskej polovičke nášho ľudstva... :)
2. To, čo teraz napíšem je na margo tých vašich záverov o mojej "premúdrelosti" a "teória vs. prax":
Bola som obézna už od detstva. Od skorej puberty som držala rôzne diéty, desiatky diét a hladoviek od výmyslu sveta, skúšala som rôzne babské rady, rady typu "báječná žena"... Vyskúšala som všetko! A výsledok? Stály kolobeh chudnutia a priberania, rozdiely vo váhe +-50 kg. Mám bohaté skúsenosti, ktoré viedli aj tak len k tomu, že som "stále chudla" a nikdy NESCHUDLA! Diétami sa mi spomalil metabolizus a časom som prestala na diéty reagovať = pri maximálnom snažení som schudla horko ťažko 2 - 3 kilečká. Bola som zúfalá, tvrdila som, že robím všetko a výsledok žiadny... (asi ako píšete vy).
Viete, čo mi nakoniec pomohlo? ROZUM: začala som študovať teóriu z najrôznejších zdrojov, ale odborných. Radila som sa s odborníkmi na výživu, šport. Všetko som prevázdala do praxe. ŽIADNA DIÉTA, ale zmena stravovania od základov. Kopec hodín strávených študovaním zloženia potravín (živiny, kcal, GI...), výživa a ľudský organizmus, metabolické pochody, pohybové aktivity (kondícia, vytrvalosť, svaly; spevňovanie, tvarovanie, rysovanie...) a začala som s fitnessom. Čiže nielen teŕia, ale aj prax. Výsledok? Schudla som, definitívne.
Áno, som možno "premúdrelá" a mám naštudovanú teóriu, ale je fakt, že bez vedomostí by som NESCHUDLA. Bez nich by som totiž len stále chudla (tak ako vy).

Trošku sa vám čudujem, že chcete strácať čas skúšaním...
Súhlasím s vami v jednom, že chudnutie začína v hlave ale zároveň platí jedna jediná matematická rovnica: Príjem energie nižší ako výdaj energie. Matika skrátka nepustí. Sem teda igelit nepatrí.
Ak ste si to ešte stále nevšimli, tak nemudrujem, ale vám radím...