Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomáha celofán obtočený kolo brucha pri behu spaľovať tuk?

[zruseny12]

EVVA
...toto som pisala len na zaklade skusenosti,lebo som vedela,ze TELO MA SCHOPNOST ZADRZIAVAT VODU...PRETO SOM TROSKU ZAPLA MOZGOVE ZAVITY A LOGICKY SOM ZACALA UVAZOVAT...
***A TERAZ NECH NIEKTO NAPISE ZE TO NEMA LOGIKU***necitala som ziadne clanky,len som muslea reagovat ked som citala ako HELP tu zosmiesnuje ludi,LEN ABY ON/A RAZ NEMUSEL BEZRADNE SIAHAT PO TEJTO METODA,LEBO TO ZV.TAK BYT,TY CO SA NAJVIAC NIECOMU SMEJU,PO CASE BEZRADNE PO TOM SIAHAJU.....
INAK PISALA SOM TO LEN SVOJIMI SLOVAMI...
VODA SA MOZE ZADRZIAVAT AJ V TVARI,CLOVEK MOZE MAT OPUCHNUTU TVAR...NA TO SU ZASA CAJE A NIE CELOFAN OBTOCENY NA TAVRI :0))))))

Evva

vela kur v salonoch, posilnovniach funguje na tomto principe.
"Ako funguje celá kúra?
Prostredníctvom ošetrovacej hlavice a nasávania sa pôsoby na podkožnú štruktúru tkaniva v oblasti žiadaných partií 35 minút.

Počas tejto procedúry kedy má zákazníčka oblečený špeciálny overal sa posilňuje a povzbudzuje cievny a lymfatický systém, redukuje sa zadržiavanie vody v tele a dochádza ku zlepšeniu výmeny tekutín v medzibunkových priestoroch.

Masážou sa uvoľnia žilové a lymfatické štruktúry, čim dochádza k zlepšeniu vo vylučovaní nadbytočnej tekutiny a odpadových látok."

Telo sa viac prektvuje, pokozka je hladsia, odstranuje sa aj celulitida. Ked si pozriete specialne salony na chudnutie a posilovanie, tak zistite ze tie drahe stroje/rozne komory, pasy, posilovacie boxy, masazne pristroje/ funguju na jednoduchom principe celofanu.
Ale samozrejme terba sa vela hybat, menej papat a celofan je uz len ceresnicka na torte, ktora vam odstrani uzlinky, vodu, ospadove latky...

[zruseny12]

...a jasne,ze fitka neodporucaju taketo veci,lebo by prichadzali o klientov,ako kazdy kto nechce prist o klienta,tak mu bude oponovat v niektorych veciach a bude chvalit len svoje sluzby...vsetko je to len o biznise o nicom inom...

[zruseny12]

...nechcem sa uz tu do toho moc zapajat,lebo vidim,ze to nema cenu,len napisem este toto...
preco,tu pisete,ze sa ma niekto kto chce chudnut cely do celofanu-folie obtocit atd.
no,napr.ked chce schudnut z brucha atd.tak na bruchu nemusi mat ciste len tuk,moze to byt tuk a voda...je vela popisane aj o tom,ze v tele sa zadrziava voda...takze i keby sa celofanom-foliou nespaloval tuk-tak urcite sa vypoti voda,ktoru zadrziava telo-a to len urobi clovek pre seba dobre...
...aj ked sa vyplavi-vypoti voda z brucha tym padom centimetre idu dole z pasa a brucha...tak tam ostane tuk,a to sa potom uz lehsie chudne atd.
ale uz som pisala TRPEZLIVOST TREBA...dufam,ze som to napisala dost jasne a zrozumitelne...necitala som to nikde v googli atd.len som trochu rozmyslala...
foliou sa vypoti zadrziavana voda-tym padom sa aj centimetre zmensia v pase,v bokoch-zalezi kde mame foliu obtocenu...
a potom ide na radu tuk...ktoreho sa bude clovek lahsie zbavovat...
len chcem este podotknut,treba pit,aby sa tekutina doplnila a min.a vit.dodat...
jajka tak este raz drzim prsty aby si bola spokojna z vysledkami...

agaven ja

tak ja to skusim mia mia a napisem si kolko som mala zmeram a budem tak tyzden lebo ja som cvicila bruchace a nic len svalovica ale ani centak nesiel dole ja skusim a napisem a co ci som cvakla alebo nie ale ajdam aj cm dole tak to bude super a už zaplnem tie moje krasne nohavice