Ahojky. Kto má skúsenosti, alebo počul o tom že ak si človek pred behom či bicyklovaním obtoči bruho celofánom tak ten tuk sa skôr spáli???..chcela by som to vyskúšať, ale ešte zbieram informácie...preto za Vaše info dík
Pomáha celofán obtočený kolo brucha pri behu spaľovať tuk?
Ved ty mi prides ako taka matrioska........
Jajka01- ty mas ten problem,ze uveris kazdej blbosti.
Preto sa vedia uzivit aj odrbavaci s klamlivou reklamou a zazracnou liecbou a zazracnymi tabletkami na chudnutie a pod.
help a aj ked to nie je moja tema tak co?? mame sa tu nechať ponizovať od teba ??? ,,užasným´´ nápadom neoprenom??? a neviem čo tu trepeš perestrojku do chudnutia ak si taky inteligent mal by si vedieť význam perestrojky ZDROJ: GOOGLE kde sa ty rád pohybuješ: citujem :,, Je to sovietska politika prestavby hospodárskeho systému krajiny a uvoľnenia vlády jednej strany.´´ -...a ja uvoľnujem jedine tuky z mojho zadku!!!!
hej, forum je nato, aby ludia so skusenostami diskutovali, menili skusenosti a nie pridavali neoverene clanky z googlu, ktore vidia prvy krat v zivote. Ale tak, ked sa potom citi mudrejsi, tak nech :D
lulaa očividne máš pravdu, nagooglovat si dokaže každý pako, ale ved tieto fora su nato aby sa človek opýtal iných ako a či vôbec s danou vecou majú skúsenosti...V PRAXI!!!
Jajka01- to je tvoja tema???
Nevsimol som si.
Je to forum kde moze kazdy prispievat do kazdej temy.
Ale ak si myslis,ze je to uzasna a zdrava perestrojka v chudnuti.....
hej, help ma len hlupe poznamky, rady vygooglovane/neoverene/, jeho si netreba vsimat.
Help to hovorís jednanie na urovni z tvojej strany?! ked nas tu zosmiesnujes neoprenom pricom sa nik nepýtal práve na tvoj názor?? tak potom tvoje jednanie je pod úroveň....vies ako sa hovorí hovoriť striebro, mlčať zlato..to mlčanie je v tvojom prípade vystižnejšie...na teba už NO COMMNET
Jajka01-priblbla si akurat ty....
Bola to blba rada ,ale uzitocna.
Nevidim v tom nic priblble........kazdy clovek je iny a s kazdym treba jednat na jeho urovni.
Help myslím že tu nie je nikto zvedavý na tvoje priblble poznamky..ak si chcel byť vtipný či satiricky nevyslo...trápne to je vystižné slovo...a nikto ta nepýtal aby si si tuto temu vobec cital ci prispieval do nej