Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

elli23

trin konecne mi niekto odpovedal.diky ja ich mam tiez ale bolo mi povedane staci dva dni pred menzesom brat a nie dva tyzdne.tak ako to je spravne???

eli23

modroocka55 gratulujem.uz si prsana. baby mozte odpovedat na otazku ci vsetky ste boli na zakroku po menstruacii????lebo mne to nevychadza a prelozit to nechcem asi budem brat tabletky na oddialenie menstruacie

trin

mam158cm a55kg.Guba povedal,ze275-300,ale vraj 275 lebo jemu sa nepacia velke prsia,no to je jeho problem,mne sa tiez nepacil ram jeho okuliarov a nemenim kvoli tomi chirurga:) Tak budem trvat na tych 300. mam okruhle ale nie tie klas,ale tie co pod svalom vytvoria plnsiu kvapku ako anatomy,aspon tak tvrdil,ale ukazal mi aj tie klas.lopty,tak ma hadam neosali,tie boli fakt desne. stredny profil.len si uz nepamätam ci mentor al meghan.cast pod sval,cast pod zlazu,nemoze mi to dat cele pod sval lebo mam z fitka moc vycviceny prsny sval tak ze by mi to zdeformoval. no tak uvidime,ci suverenita zodpoveda profesionalite.Ale najviac sa bojim narkozy ako ostatnych komlikacii.niekedy dostanem taky stres,ze mam pocit,ze uz domov nepridem,ale to mi uz asi hrabe!

Livaa

modroocka 55
blahozelam a vitaj medzi nami prsandami:-) dufam ze prispejes s fotkami,prajem skore zotavenie bez komplikacii

silvia a

Trin,
no ahoooj!!!rano mi byva zle od zaludku a tocim sa na kolotoci:o)teraz je ok! tie injekcie uz neberem,ani neviem preco som ich brala,hehe.Doktor hovori ze musim byt trpezliva ze to prejde,som velmi fajinovucka:o)tie fotky budu na rajci ale na ine heslo,akurat idem livee poslat tie moje:o))
Livaa,
kuk na mail:o))
Trin,
kuk na mail:o)