Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

ahaaa,uplne som na to zabudla. keby si vedela,na co vsetko som sa ho vypytovala,normalne mal zo mna nervy,ze este nemam ani prsa a uz riesim co bude snimi potom. tak mu na konci hovorim,ze asi som sa moc pytala,ze? a on,na toze no co uz ,vseliaki sme na tomto svete. Debo!

elli23

trin ok yak aj ja to budem radsej tak brat zblaznila by som sa keby mi zacali a musela by som prehodit termin.aj mne poslite nejaky mailik :-(

silvia a

Trin,tie okuliare boli super:o))))) som sa po dlhom case s chuti zasmiala,hehe.
Ja som bola najvecsia hrdinka,ze narkoza je malina a pekne mi ukazala!!!Takze coho sa najviac bojis to bude super!

trin

no vies,ja som na zaciatku roka vysadilaHAK a stale mi chodia ako maly cigan do skoly,teda iba ked sa mu chce. takze podla mojich vypoctov tak priblizne mi to pripada na den op,ale nemozem sa na to spoliehat,a ani ty lebo to bude uz predtym dobry stres tak aby ti nehaprovali. Kolegyni vzdy vychadza dovolenka s menzesom uz dlhe roky a ta berie 2 tyzdne pred. neboj,ja robim v zdravotnictve,tak to mam zmaknute.nic sa ti nestane