Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ďakujem barborka,ja som len myslela či tu niektora baba po tiež také niečo nemala...inak ma nič nebolí,len toto som si všimla.tak si zavolám

barbora10

zuskas

tak to je dost dlha doba.mala by si si zavolat doktorovi,lebo v tomto ti tu asi ziadna z nas nepoda vysvetlenie.zatial bud kludna,urcite to nebude nic pre co sa strachovat.

zuzkas

baby stalo sa vám niektorej že vám šlo po opke z pŕs mlieko?lebo ja som dosť vyplašená teraz!minulý týždeň som si našla na podprde škvrnku myslela som že to cez tričko ako som jedla som sa ukvackala,ale teraz som si dala dole podprdu a mne ide normálne biele mlieko a keď si trochu stlačím bradavku tak ho ide dosť.mali ste to niektorá?

inngridka

bony
ved nam v podstate ani neslo mat vystavne prsia ale vyriesit tie probemy s hrudnikom... ked to sa podari tak 100% spokojnost :)

tinda

Trška, ja som mala zavedené dreny pod pazuchou a to vyberanie je len chvílková záležitosť,vytiahne vlastne len tu hadičku,skôr by som to charakterizovala ako neprijemný pocit,ale určite nie je bolestivý,skôr som cítila,len tak štipanie chvíločku.Ja som sa tiež toho bála,ale neni čoho fakt.A nie nezašíval,len prelepil,mám tam len malu bodku,ktorú už ani vidieť nie je,ani zdaleka to nevyzerá ako jazva.

majcinka

awojte dievcata....tak 13 decembra idem na opku tak som zvedava....po dam sem nejake fotky ...dufam ze to bude ok bojim sa trochu ...a budu to anatomy....uvidime

sloniik

Tinda
ak to nieje tajomstvo, kto ťa operoval? Keď dreny vybral, aký bol postup, miesto po nich zašil? Neviem si to predstaviť