Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cuculka

Tinizmus
Ahoj dskujem:) gej bola iplne bol zlaty a aj anesteziolog uplme srandovny.. dr som volala bars kedy s hociakou blbinou.. daco ma pichlo a vzdy ma upkojil a poradil.. kontroly take rychlovky co mne vyhovovalo lebo som vzdy z prace usla:) odporucam:) ale to asi kazda toho svojho:)

RUSH

Ahojte kocky,som 9 dni po operacii,zacali má velmi boliet bradavky,asi od tej pooperacnej podprdy,aj ked si ju dam na chvilu cez den dole a navleciem na seba nieco lahke,to trenie mi sposobuje priam neprijemny pocit,neviete co s tym,kedy to prejde?

bittersweet

tinizmus tak potom napis, aky bol dojem:) ked zadas do vyhladavaca, tak ti aj viac bab vyhodi, ale vyzera ze sem nechodia uz. no prsia maju krasne!:)

Tinizmus

Bittersweet dakujem,akurat som si s nim pisala,idem ku nemu na konzultaciu v piatok vecer :)
Cuculka mas kraaasne prsia,ako si bola spokojna u mudr Paliatku?
Tomyum,ty si bola spokojna?
Dakujem :)

Tinizmus

Ahojte :) baby,boli ste niektora u dr Maldeka? Rozhodujem sa medzi nim a Fabrym... Obaja maju rovnake ceny,akurat Mladek nechava pacientky po opke na noc u seba .

peta79

tina691976
Ďakujem a som rada,že sa ti páčia :-) Ja som tiež maxi spoko a ešte viac budem,keď opuch bude úúúplne fuč a budú už pekne usadené ;-)