Baby, čítam toto fórum, neprispievam, nemám čím, plánovala som dať si urobiť nové prsia, ale už nemám odvahu ako dopadla moja kamarátka. Nemám právo písať za ňu, neželá si to, len v skratke, chcela väčšie prsia, než aké jej doktori odporúčali a tak si počkala na toho,ktorý jej bol ochotný dať aspoň 450.Dopadlo to katastrofálne a hoci to reklamovala ešte v tom roku, neuspela,vraj doktor nemôže zato, akú má elasticitu kože, no odborník by mal vedieť do čoho môže ísť. Stratila dôveru, na reopku bola v Prahe, kde ju ako tak dali dokopy, samozrejme za plnú sumu. Hovorila som jej, napíš svoj príbeh na fórum, nech baby vedia, že aj toto sa môže stať a ona? Vraj "načo, dievčatá chcú len väčšie a navzájom sa v tom len podporujú, nechcú počuť o rizikách a keby som im povedala svoju negatívnu skúsenosť na ich zbožňovaného doktora, tak ma zlynčujú a budú hľadať chybu vo mne"
Ano, má pravdu, vždy sa nájde nejaká premúdrelá KIM, ktorá má plné ústa zlatíčok, bábik,bambuliek,podlizuje sa babám a vzápätí dokáže uraziť svojím slaboduchým názorom, namiesto podpory osočuje. Žiadna z vás by nechcela zažiť to sklamanie z nepodarenej opky, koľko trápenia a sĺz je za tým...každá sa teší, nádeja a potom ten šok. Tu píšu len spokojné baby, ale koľko vás tu je? A koľko báb každý deň podstupuje takúto operáciu na Slovensku? Nie každá má to šťastie a je spokojná, ale máloktorá je ochotná podeliť sa s negatívnymi skúsenosťami,fotkami z nevydarenej opky, lebo...lebo baby to nechcú počuť a slová od KIM a jej podobných sú len soľou do rany.
Ak sa nájde taká odvážna ako napr.Vladka19, tak tiež po čase stratí chuť po reakciách niektorých podobných indivíduí.
Viem, nepomohla som žiadnou múdrou radou ale to čo tu tvrdí premúdra KIM mi jednoducho nedalo.
Xexenka, prežívala som takúto situáciu, s mojou drahou kamarátkou a viem ako Ti asi je, držím Ti palce, aby všetko dobre dopadlo
Vám všetkým tiež všetko dobré a pekné sviatky!