Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tmooshka

Ahojte,

som 2 tyzdne po operacii a chcela by som sa spytat, ze co odporucate na hojenie jazvy, aby sa to co najpeknejsie zahojilo :) mam rez pod prsnikom...

Dakujem vopred za rady,
Timea

PS: ako mozem vidiet fotecky inych bab a pripadne pridat svoje? nikde som sa nedocitala... staci poslat link, kde najdem postup :))

bittersweet

MLDB neboj najdes si sposob ako fungovat, nie je to az take strasne a rychlo to ubehne. ja som chcela anatomy, chcela som kopirovat co najprirodzenejsi vzhlad a teda na konzultaciach boli doktori za. tak uvidis co odporucia tebe, popozeraj dobre albumy a nechaj si to ulezat v hlave.

MLDB

bittersweet dakujem pekne za info.. Aj ja mam dve deti, mala uz bude mat 6 ta je samostatna, ale maly 2,5 a ten je uplny cecok.. Tak preto mam obavy.. Citala som v starsich prispevkoch ze ty mas 330ml anatom. Ja este len idem v septembri na konzultaciu tak som zvedava co mi navrhne doktor.. Len ked sa ta este mozem opytat ty si sama chcela anatomy alebo ti doktor navrhol? Lebo ja ani neviem co sa mi paci viac.. Ale teraz mam vykojene slabe B-cka.

bittersweet

MLDB po tyzdni bez problemov zvladnes takuto starostlivost, ja mam doma dve male deti a dalo sa:) dvihat som zacala az po dva a pol tyzdni a aj to opatrne, treba dvihat so zapojenim celeho tela, nielen rukami a nedvihat ruky vyssie nez do urovne ramien.

MLDB

Ahojte baby chcem sa opytat kolko po operacii sa zvladnem postarat o deti? Teda hlavne o dva a pol rocneho syna.. Viem ze dvihat ho nebudem moct ale ked s nim ostanem po tyzdni sama doma tak ci mu zvladnem aspon navarit a tak

ivava

barbora10
neboj najdes tu kliniku je to tam pekne vsetko oznacene po ceste pojdes az za europu ci ako sa to vola ten shopping po hlavnej a potom doprava...pozri mapu...

anna.m

zienky za 5 dni ma caka OPka. robim v donaskovej sluzbe pizzu,za den spravim aj 50 pizz,vyvalkam cesto,nalozim na lopatu a dam do pece. Co myslite za ako dlho sa budem moct vratit do prace? stale tam robim s rukami, dviham ich,som na nohach 10 hodin...