Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bittersweet

LiluM3 mne dal dr. Paliatka tu ciernu podprdu po dvoch tyzdnoch. a robila som to presne tak, ako serena. zvyknes si na tu podprdu a dokonca ju budes mat rada, uvidis:) to len teraz je take neprijemne.

Serena

LiluM3
Ja po tych dvoch tyzdnoch som sa pravidelne sprchovala opatrne cela, teda na ten cas som mala podprsenku dole, normalne som sa nakremovala a sup naspat do skafandra..ale bol to taky neprijemny pocit bez nej a preto som ju mala na sebe stale tych 6 tyzdnov..a na noc si ju davam aj teraz.

Serena

Tmooshka
Ahoj, mne doktor kazal davat si silikonove naplaste na noc, cez den nic, neviem do akej miery mi to pomoze:)..ale dala som nanho, ved snad vidi vysledky tych naplasti na svojich pacientkach.
A co sa tyka tej galerie, tak treba poslat ziadost s prilozenymi fotkami pred a po operacii a byt troska aktivna na fore. galeria@zoznam.sk

bobcatko173

LiluM3

Ja som nedostala tu ciernu :( ked som mu to spomenula tak povedal,ze na to zabudol pri konzultacke..tusim na par minut dovolil,ale ja som si ju nerozopinala,ja som sa v nej citila celkom ok :P on ti povie podla toho ako sa ti to hoji..mne sa lave zle hojilo tak ja som radsej opatrnejsie k tomu pristupovala :) ja som sa ani nepozorovala lebo tie 1t ta zbytocne rozladia..vyckaj si :)

LiluM3

bobcatko173
Ďakujeem :) áno, ostala som pri 330ml, bola som ešte za Paliatkom že sa neviem rozhodnúť a povedal mi, že som drobná a že tie 360ml by už neboli na mne ok. Tak som si nechala poradiť a som rada :) Ty si tiež od dr. paliatku...dovolil Ti po prvej kontrole rozopnúť podprdu na chvilku obcas? A kedy Ti dal tu čiernu podprdu? Idem na kontrolu po 12tich dňoch a myslím, dúfam, že mi vymení podprsenku keď tam pojdem, táto ma strašne ťahá.

veronika26

Tak baby uz som doma :) nove prska su krasne i ked este opuchnute...bolest pomaly prechadza len ma stve ze dokopy nic neviem sama robit :(

bobcatko173

LiluM3

Ahoooj gratulujeeem..tak som na teba mmyslela ze ako :) a vidim ze si ostala pri strednom profile :) budes spokojna uvidiis:) drz sa!kazdym dnom to bude lepsie!:)

LiluM3

Sandritta
Ty ich máš tuším najkrajšie čo som tu videla :)
Baby čo ste po opke, keď vám Dr. vybral štichy, mohli ste si po tých cca dvoch týždňoch, keď ste boli na kontrole, aspoň občas rozopnúť tu pooperačnú podprdu a napr. si prska nakrémovať tel. mliekom alebo niečo podobné? Lebo mňa to neskutočne ťahá. Som týždeň po opke a moj chrbát je v takom stave, že z toho ležania mám až kŕče do chrbtice akoby, proste tak ma ťahá chrbát aj všetko že už sa neviem dočkať, kedy to dám dole...ledva obsedím pár minút v jednej polohe...pls ak máte nejaké rady, sem s nimi...
Vďaka :)