LiluM3
ahoj. tak tie prvé dva týždne som ju aj ja mala v kuse na sebe, vôbec nič som s ňou nerobila a musela vydržať :)Čistila som s alen pod pazuchami. A to vyzerala hrozne tá podprda :D Až po tých dvoch týždňoch, ako mi vybral stehy som sa mohla sprchovať, čiže ju aj dávať dole a prať. Ja som bola blbá, že som si neobjednala dve a mne vtedy o takej možnosti nehovoril. Tie prvé dva týždne boli asi najhoršie, potom veľa na chrbát uľaví práve aj tá sprcha. Ale ja inak dodnes spávam v tej pooperačnej, sa mi tak lepšie. Ja som si neuvedomila, že ty máš ešte štichy, takže až teraz ti ak tak bude kázať repíkové obklady na jazvy dávať a už som si ich sama prelepovala každý deň. Kázal mikropórovú pásku, čiže som sa poumývala, dávala si chvíľu ten obklad. Osušila, natrela sa a keď to trochu vsiaklo tak prelepila. Ja som si to asi cca 5 mesiacov prelepovala, mne povedal že aj pol roka mám vydržať, že budú krajšie jazvy. Čo teda neviem :D Sú normálne, a to som sa veru že poctivo o ne starala :) No ale mne už na to začala reagovať tá koža tam, tak som prestala prelepovať.
Čo sa týka bradaviek, aj mňa strašne boleli, lebo mi šlo cez ne akurát aj prešitie podprdy. Ja som si na ne dávala vatové tampóny, aby mi to netlačilo, trochu to pomohlo a som si ich natierala takou mastičkou. Juj, teraz si nespomeniem názov, ale používajú ju dosť tehotné ženy a tá mi dosť pomohla, lebo moje boli časom aj riadne vysušené. S tými bradavkami som mala dosť dlho problém a vlastne tak skoro fit som sa cítila po 6 týždňoch a úplne fit po 2 mesiacoch. Inak mala by to byť kalciová masť niečo sa mi marí.
Čo sa týka kontrol u neho, ja som mala po 1 týždni, po 2 týždňoch, po 6 týždňoch a po 3 mesiacoch. Potom mi už kázal, že stačí po roku. Len neviem či za ním nezbehnem, lebo už 3 týždne mám zase bolesti v jednom prse,tak idem aj na sono a bola by som si rada istá, že je všetko v poriadku, keď tak z ničoho nič začali pichať a bolieť.