Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cica

Babulky ,
tie co mate potom a boli ste u Gubu,davaju tam tie babickovske podprsky na 8 tyzdnov?ci mozem si zohnat nejaku sportovu kvalitnu?videla som na rajce ,ze tam baby mali kdeco a to na 3 den po,dik

cica

Ivica,
ty mi citas myslienky ,som na tom rovnako ,tiez som si povedala ,ze v sept a teda este toto leto vydrzim,zial :-[[, a o tych sukromnych myslim tiez ,tak ako si hovorila,su diskretnejsie,ale ta Estetic je hodne propagovana aj v tlaci a tak ,a zial pocula som aj opacny nazor na Gubu,ze aj sa mu nepodari,mam pocit ze toho ma vela,ale rozmyslam ,ze ist tam aj tam a potom sa rozhodnem

ivica

fifka, prosim ta a kde si si dala teda robit predoperacne?, dali ti v ULK aspon k tomu nejaky papier alebo instrukcie? A este mi napis ci si musela predkladat svoj zdravotny zaznam od vseobecneho alebo zenskeho lekara, diky moc.

fifka

Eleni, hadam to nic zle nebude, kazde prso reaguje inac. snad ti do mesiaca zmakne a bolesti prestanu. No ved uvidis, co ti povie chirurg. Drzim palce, aby si bola ok

fifka

Ivica,
je to tak - v ULK ti predoperacne neurobia. No ja som nemala ziadny problem si ho dat urobit inde. ULK odporucam kazdej, je tam prijemny personal, prima prostredie a Guba robi krasne prsia - sama som teraz majitelkou takych :) Aj Kuki ich ma krasne:) Som tyzden. A urcite aj Mely sa odtial vrati spokojna

ivica

Mely, myslim na Teba, zvladni to dievca, ozvi sa ako to pojde, vydrz, budes sexi a spokojna...prajem rychle a uspesne zotavovanie a krasny TVAR.

ivica

cica,stale sa rozhodujem,viem len jedno chcem zacat"konzultovat"v júli aby som si mohla op naplanovat na september, ked uz nebude tak horuco,tak este jedno leto"bez"musim vydzat.Ale myslim na to v kuse vo dne v noci,jak posadnuta. Zvazujem tiez Gubu.Myslim ze tie mensie sukromne kliniky su fajnovejsie, sukromnejsie,modernejsie ale drahsie.Len mi vadi ze v ULK si musim predoperacne vysetrenia dat urobit niekde inde sama,zevraj.

cica

Ivica,
prosim mozes mi povedat pre aku kliniku v ba si sa rozhodla? ,citala som tu kdeco ,ale vsetci chodia snad do kosic alebo ku Gubovi.

Nemate prosim niekto skusenost s Estetic?moc vdaka za kazdu odpoved

mely

Ahojte baby, zajtra idem na to, asi nezaspim. Idem si zbalit veci, ani neviem co si mam zobrat.. Drzte mi palce, dakujem:)

eleni

ahojte kocky, vsetky aj stare aj nove, aj pred aj po! dlho som tu nebola a teraz nemam cas to vsetko citat, tak dufam ze sa mate fajn!
ja som trosku na nervy, lebo som 5 tyzdnov po a nejak mam stale tvrde parve prso, ja ma boli, aj ma iny tvar.. no neviem neviem...
buduci tyzden sa idem ukazat, tak dufam ze mi nic zle nepovie... :((