Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

a este nieco,vdaka mne bon bony ci ktora to mala 3nov.OP dostala skory termin u cervena, som mala tam termin a odvolala som ho, keby som tak velmi nepriala tu zenam a zavidela som, ako sa tu niektora z vas vyjadrila, tak sa vykaslem tu dat vediet este v ten den ako sa uvolnil termin za mna...ja velka neprajnicka..take dusno som tu vtedy urobila, ze sa bon bony vytesovala vdaka mne , ehm...ale na take veci sa velmi rychlo zabuda

Cheri39

no aj môjmu sa zatiaľ veľmi páčia, hovorili nám aj sestričky, že to bude ešte lepšie, keď sa úplne usadia, tak uvidíme...

zuzkas

no nám sa zdá že sú už dosť mäkké,možno budú ešte viac.s tým ťahaním to som aj ja mala,keď som dlhšie stála,alebo niečo robila,tak som cítila že si musím ľahnúť a to bola úlava!to spanie bola otrava aj u mňa,ale ja už spím na boku.manželovi musím povinne každý večer ukázať,asi či neušli:-)
maria poslala som ti mail

Cheri39

leus, nechcem sa ta dotknúť, ale je to o pocite, ktorý z teba mám na základe tvojich posledných príspevkov, a asi nie som sama na tomto fóre...
a nechajme to už tak, začína mi to pripadať ako zbytočná strata času, tento slovný ping-pong, toto fórum je o inom...

Cheri39

ahoj zuzi, v noci sa mi zle spí, ja som zvyknutá na bruchu, takže trpím ako kôň, keď musím ležať na chrbte, stále sa budím... potom väčšinou najlepšie zaspím, keď musím budiť deti do školy...
včera sme museli ísť s mužom niečo pozrieť do Avionu, a ráno ma veru dosť v prskách ťahalo, skúsim dnes viac oddychovať... ale dá sa to všetko vydržať,
v utorok idem na štichy, neviem sa dočkať, chcem sa už umyť...
a ty ako? usádzajú sa? písala si, že už ti aj zmäkli, ja som myslela, že to trvá dlhšie... muž je určite spokojný, že?:-)

leus

cheri
pozri si forum dozadu a nebudes vidiet len to negativne, zaujimave, ze ludia si zafixuju na cloveku len negativa, tie pozitiva utlacaju vzdy do pozadia...hm...

Cheri39

ešte pre teba leuska: želám ti, aby si sa čím skôr dala zdravotne do poriadku, aby sa tvoje prská vydarili a nech máš z nich veľa radosti...
možno potom dáš aj niečo pozitívne tomuto fóru...

maria1113

cheri39, presne, aj ja som rada, že takéto fórum existuje, že vidíme, že nie sme samé, kto má takýto problém, veľa som sa dozvedela od kedy tu chodím.