Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

laila
vidim ze ti nedochadza, tak ti musim objasnit ako som tu reakciu myslela, tiez by som ti mohla odpovedat takymi nadavkami,ale je to primitivne, nemam vo zvyku, ja sa len pousmejem nad takymi ludmi ako si ty

Florida

MALACHI To sa zial neda s tym spanim ono to postupne vsak bude lepsie uvidis sama je to strasna otrava ked sa nemozes ulozit normalne uvolnene ako pred tym ale utecie to ako voda moja a bude to dobre nech ti rychlo bezi cas :-)))) inak to nejde
a s tym cvicenim ja stale este necvicim ale nutka am to stale len sa bojim este sa tak zatazovat aj ked zase dolne partie by nemal byt problem ale ty mas kazdopadne este casik potom sa doformujes do dokonala nebojkaj sa :-) teraz sa formujes hore :D

Lia86

Barborka,

Ked si napisala, ze 705 ml, tak som si povedala ze uf, tak to musi byt uz mrte... Ale ked som si pozrela foto, vyzeraju super, ani by som z tych foto nepovedala, ze su to az 700vky. Tusim sa mi zacinaju tie moje 410 malit...:)

malachi

florida
no ved to sa tesim na tu prvu sprchu a kre (aj ked predpoklada, ze priatel sa nevie dockat na to kremovanie este viac :D a este sa tesim na prve cvicenie ja som zvykla chodit aj 6x do fitka a teraz nic :/ a baby uz viem o akej bolesti chrbta ste to vraveli no to je teda spanok!

Lia86

Chery39,

Neboj, do utorka to uz nejak vydrzis. Ja som pod pazuchy pouzivala maly uteracik, ktory som namocila a namydlila, tak som sa umyvala pod pazuchami. Mne bola ta retro podprda tiez velmi nepohodlna, tlacila ma, ale teraz je to najpohodlnejsia podprdka aku mam:)

Florida

Cheri vyyyydrz uz len par dni a utecie to ako voda zatial to musis prezit s vhlcenymi obruskami ja viem je to neprijemny pocit ale vsak si predpokladam doma tak to nejako so sebou vydrz hihi :-)
v utorok sa budes sprchovat dve hodiny :D perfektny pocit to bude o to viac

Florida

barborka ten link to bolo normalne nadchnutie pre mna :D Este som si neuzila ani tieto :-) nemozem na to pozerat :D bo budem mat chtica ze chcem aj ja take :-)

Cheri39

lola19, dávno si tu nebola, ako sa máš? dúfam, že už lepšie...
už som si zvykla na podprdu, aj na ten pás, aj na tlak na hrudi, momentálne mi najviac vadí, že sa nemôžem poriadne poumývať pod pazuchami... a na štichy idem až v utorok...

laila laila

LEUS...

A TO ZE MI NAPISES DVE SPRAVY O OTM AKO SA NEZNIZIS NA MOJU UROV... :DDD

TO AKO NENI REAKCIA VSAK..???
:DDD