Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

repka

ZuZulla

obvodna je dobra krava.. jasne ze sa to stihne.. ale je asi pohodlná... ved ekg ti spravia za minutku, krvi ti vezmu rano, vysledky su na druhy den a na interne.. tam tiez 5 minut co budes....
.. moja obvodna bola zasa blba v tom, ze mi to chcela robit den pred!!! ze aby to bolo cerstve! a som ju ukecala skor a aj tak som nestihla nakoniec a musela som rusit termin, lebo mi urobili zle testy ..

barbora10

zuzula

a kam ides na operaciu?daj si ich urobit tam,ak sa da.ja som mala vysledky krvi este v ten den,tak ale asi to je individualne.

ZuZulla

Baby mne tie predoperacne nestihnu ževraj sparvit ako ste to mali vy ked vam to niektorym spravili za jeden den ??.. mne povedala obvodna ze na predoperacne sa chodi aspon 10 dni pred opkou ako sak dobre, ale niektorým vam to spravili vsetko za jeden den .... aa neexistuje nejake centrum v blizkosti TN kde by sa robili preoperacne alebo take nieco ??

petulik55

Dievcataaaa chcem sa opytat ake mate prsia? Anatomy alebo gulate?
este som nerodila a a mam male prsia podla vas co je lepsie? Dakujeeem

manula

diamond26,
mne robia vsetko na jednom mieste za 40 eur, dnes som bola na krvi , vysledky budu rano a hned mi aj robia ekg,len vysetrenie na krvnu skupinu nebude hned zajtra, pre to budem musiet ist do laboratoria ci co,lebo doktorka od zajtra uz ma potom dovolenku

manula

petrusa, tak gratulujem, citala som postupne, preto som videla neskor tvoju reakciu, tak mas po a celkom v poho zvladas, supeeeeeer :))) pis , informuj ako to prebiehalo...ozaj pyzamo tam netreba ci ano?