Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankaaaaaaaaa

tak to potom radsej silikony :D nevedela som vlastne o tom nic, len sa mi zdalo ze je to lepsie v tom ze nato netreba taku operaciu ako pri silikonoch a kedze mne netreba vlemi prsia zvacsovat, tak to zvacsenie tukom sa mi zdalo lepsie.. ale ked som si teraz precitala tie rizika a cenu.. tak to si dam radsej silikony raz :D mozno :D

jankaaaaaaaaa

praveze metoda zvacsovania prsnikov vlastnym tukom je ovela ovela lacnejsia, preto o nej rozmyslam. a robi sa to len v lokalnej anesteze a tak. vlastne mne ani tak netreba nejako velmi zvacsovat prsia, len trocha vacsie by som prijala, lebo mam take plnsie dvojky alebo mensie trojky, preto nad tym rozmyslam. ale netusim ci je to trvale ci nie. nemam to zas az tak prestudovane.. ale je pravda ze silikony dodavaju aj tvar nielen velkost..
tu su obrazky prs zvacsenych tym tukom. podla vsetkeho to stoji len 600e ? www.medicomvip.sk

Lia86

Jankaaa,

Moc teda o tejto metode nastudovane nemam, ale keby som sa mala rozhodnut, tak idem opat do silikonov, bo ten silikon ti aspon drzi krasne tvar, ale vlastny tuk, no neviem, aby prsia nevyzerali ako blembaky ovisnute... A tato metoda je neporovnatelne drahsia ako silikony...

barbora10

jankaaaaa

tu dievcata co maju silikony ti podla mna ani jedna nepovie,ze by isla do zvacsenia vlastnym tukom.nemame tu s tym skusenosti a ani si nemyslim,ze je to trvale.nesla by som do toho!

jankaaaaaaaaa

nepoculi ste ziadna o tom zvacsovani prsnikov vlastnym tukom? je to trvale? neviete niektora?
ale ta na tych obrazkoch ma fakt pekne tie prsia, vyzeraju prirodzene, aj ked pozornemu oku to neujde ze su to silikony :D ale inac super

Lia86

Barborka,

Tak to s tou galerkou bolo dobre, heh.

Silvikh,

aj podla mna ich ma na 100 peeero urobene, ale ma ich nadherne!!!

barbora10

silvik

tak ta ich ma spravene na 101%
na foto 23 je to celkom pekne vidiet.
a na 24 by som povedala,ze ta ciarka,to je po jazve a tu ciarku ma aj na inych foto...ale pekne ich ma,to sa musi nechat:)