Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

barbora

tak si ma trocha ukludnila..ono ma to neboli len taky pocit pnutia mam vnom sem tam,alebo ma pichne ..strieda sa to ..ked sa viac hybem je to lepsie..ale rano mam obidve prsia ako kamen..a ty si kolko po operacii ?

diamond26

je normalne aj to ze mi v jednom tak viac trpne ?akokeby sa nalieval a zrazu ho mam menej citlivy..?snad to neni nic vazne ...dr by zistil keby sa nieco deje nie?bola som u neho v pondelok a idem aj ten dalsi na kontrolu ..

adka_22

Ahojte baby v utorok mam mat opku v BB, cakala som na nu 9 mesiacov a asi z toho nic nebude lebo mi robili predoperacne a mam v moci bakterie,krv a sedimentaciu 20/42...Predoperacne mi nakoniec internistka urobila, ale dr.Cerven vravel ze by to nemalo byt. Nepoznate nieco cim by som sa toho mohla do zajtra zbavit? Zatial sa nahrievam a pijem urologicke caje, zajtra idem este k urologovi ktory mi zopakuje testy mocu a potom sa uvidi...Dokonca mi to uz dva tyzdne meska tak mozno je ta krv aj z toho, kedze mam teraz vysadenu antinu...Stalo sa vam niektorej nieco podobne pred operaciou?

diamond26

Baby ktore mate po operacii ..aj vas pichavalo v prsiach obcas ?..A rano ste mavali take tvrde prsia ako kamene ?..Mne sa zda ze mi v jednom prse trpne tak viac neviem to opisat..taky pocit naliatosti a je potom menej citlive to prso ..to ste nemali ziadna ?ale v pondelok na kontrole bolo vsetko v poriadku,vraj sa vsetko hoji ako ma.. tak neviem co by to mohlo byt.....