Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

ahooj jajka :) zase som ta zmeskala, ja si cetujem kym ty sa trapis v praci, a ked si tu cez vikend ja zas labzujem po svete :D bola som s prsiami aj psom na vylete vcera, parada uz ma nic neboli, jazvy sa pekne hoja, prsia su uz usadene a makksie (to konstatoval priatel :D ) a aj bradavky sa pekne zagulateli co som rada, lebo po op sa mi zdalo ze jeden je nizsie nez druhy. ale uz sa to vsetko rysuje do krasna :) aj ja som velmi zvedava na podprsenky, vystuzenu som nemala moznost vyskusat nazivo tak uvidim ci sadne dobre. a ja uz tu kompresku vobec nenosim, je mi velka a necitim sa v nej chranena. uz nosim tu tesco skoro stale :) a v noci spavam na bruchu, juchuuu :D laktami sa podopieram aby nebol velky tlak na prsia..ale da sa uz. vytesujem sa ako mala :D v sobotu idem so sestrou na nakup kvalitnej sportovej podprdy, chce ma vziat do noveho fitka a zbavit ma brucha, juj aj na to sa tesim ako blcha :D
tak pekny tyzden prajem aj vam ostatnym babam, co ste po hojte sa, a co ste pred nebojte sa :) je uzasne mat krasne prsia :)

sevilia1

davidoff
diky, som za teba vdacna, na vsetko mas odpoved :))) a hlavne aj odpovies, co mi veeelmi ulahcuje cakanie :) diky!

davidoff

sevilia1

no to Ti neviem povedať, ja som na materskej ešte, ale viem že baby niektoré tu písali, že sa dá normálne PN vybaviť aj u obvodnej, že s tým neni problém. Skús sa opýtať svojej doktorky.

sevilia1

davidoff
diky, no ja som nechtarka, a nechcem davat dole :( lebo mam uz 3 roky a to je uplne prirodzne aj tvar aj vsetko a nove zase budu hrozne, bude vidno ze su nie moje, nie :((( ale dako zvladnem, ved uvidim... A este ma zaujima ako je to s PN? Vypisuje sa aj pri plastickych operaciach??? Koho sa na to opytat obvodnej, alebo tam v Nova mede? Alebo sa PN na takuto op nevztahuje?

davidoff

666_martinka

nad tým som ani nerozmýšlala, mne sa nesprvavili a čo viem, ani mojim kamoškám, čo boli na zväčšení, ani im.

Mata221

Neboj, už keď sa preberieš, vieš aká šťastná budeš že máš prsiská, že to máš za sebou, budeš spokojná a hrdá, uvidíš a všetko to z Teba opadne. Aj hladná budeš, neboj nič :) Každá jedna to tu zvládla, zvládneš aj Ty :)

666_martinka

ozaj baby mna dneska napadlo...vy ste sa nebali ze sa vam spravia strie na prsiach po zvacseni? ved co viem sa vacsine zien na prsiach robia strie ked sa im zvacsia prsia v tehotenstve alebo ked priberu..:/..a ja mam celkom tendenciu na strie..mam aj na vnutornych stehnach...:(

Mata221

davidoff

noo tak ty si to paradne zvladla :) ty si bola urcite ukazkovy pacient ;-) a to ti robili vlastne dva zakroky, ty musis byt strasne silna zenska, super :) lebo ja uz vidim, ze do seba nic nedostanem urcite zjest..

davidoff

Mata221

ja v pohode po narkóze. Doniesli mi polievku, ryžu s mäskom, všetko som zjedla, aj kompótik dokonca :-) vôbec som nezvracala a išla som aj sama na WC. Do večera som bola na JIS-ke a večer ma odviedli na normálnu izbu a ráno som išla o 10.00 domov :) Naozaj sa nemáš čoho báť, všetko bude super, sestričky sa o Teba budú starať, budú Ti nalievať pitie, čaj...... všetko dobre dopadne :))

Mata221

boze, dufam, ze sa im tam nerozrevem. ja som taky bojko.
a ako ti bolo po tej narkoze? nevracala si? teplota a taak? ja sa tej narkozy dost bojim :(

ako blbe otazky ja viem :( obavam sa, ze este horsie otazky im tam budem davat v sobotu..